Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Meniu

Mesajul primarului Cristinel Albu cu ocazia zilei de 1 decembrie

Mesajul primarului Cristinel Albu cu ocazia zilei de 1 decembrie.

Stimați locuitori ai comunei Țuțora,

Astăzi, întreaga țară sărbătorește cu bucurie și mândrie Ziua Națională a României, un moment deosebit în istoria noastră care ne aduce împreună într-o celebrare a unității și a valorilor care ne definesc ca popor. 1 Decembrie marchează ziua Marelui Act al Unirii, un moment în care diferitele regiuni ale țării s-au unit pentru a forma România așa cum o cunoaștem astăzi.

Vezi și: Programul complet al manifestărilor de 1 decembrie de la Iași.

Este o zi în care ne amintim de sacrificiile și eforturile înaintașilor noștri în numele libertății și unității naționale. În această zi de sărbătoare, să ne reîmprospătăm angajamentul față de valorile noastre fundamentale: solidaritatea, respectul și mândria de a fi români. Să ne aducem aminte că puterea noastră stă în unitatea și colaborarea noastră pentru binele comun al comunității noastre. Îmi exprim aprecierea și recunoștința pentru fiecare dintre dumneavoastră, pentru implicarea și contribuția la dezvoltarea și bunăstarea comunei noastre.

La mulți ani, dragi concetățeni! Sărbători cu bucurie și încredere, alături de cei dragi!

Cu respect, Cristinel Albu

Primar al Comunei Țuțora

Urmăriți-ne pe Facebook, dar și pe Instagram, pentru a fi primul care află noutățile din județul Iași!

Primăria Popricani
Primăria Iași

iulie 12, 2024

CTP adoptă măsuri pentru a combate efectele...

Fatal error: Uncaught ErrorException: md5_file(/home/adminis/public_html/wp-content/litespeed/css/7be1e370198498a7e3ef00d0095e036a.css.tmp): failed to open stream: No such file or directory in /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php:130 Stack trace: #0 [internal function]: litespeed_exception_handler(2, 'md5_file(/home/...', '/home/adminis/p...', 130, Array) #1 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php(130): md5_file('/home/adminis/p...') #2 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(837): LiteSpeed\Optimizer->serve('https://adminis...', 'css', true, Array) #3 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(330): LiteSpeed\Optimize->_build_hash_url(Array) #4 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(264): LiteSpeed\Optimize->_optimize() #5 /home/adminis/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): LiteSpeed\Optimize->finalize in /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php on line 130