Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Mini-ghid turistic „Vacanță la Iași”

Mini-ghid turistic „Vacanță la Iași”. Primăria Municipiului Iași a realizat și în acest an un mini-ghid turistic intitulat „Vacanță la Iași”. Acest material are scopul de a ajuta turiștii care vizitează Iașul în perioada verii, precum și ieșenii care rămân acasă.

Deși instituțiile culturale, precum Teatrul Național, Filarmonica sau Opera, nu au stagiune în lunile de vară, există numeroase alte modalități prin care vizitatorii și locuitorii din Iași își pot petrece timpul liber într-un mod plăcut.

Citește și: Scăpăm de caniculă în aceasta săptămână.

Publicația este disponibilă electronic, în format PDF, gratuit, și poate fi descărcată de pe site-ul Primăriei: link. Materialul este împărțit în nouă categorii (Muzee, Spiritualitate, Biblioteci, Cinema, Sport, Agrement, Evenimente, Parcuri și Transport) și include descrieri ale obiectivelor, adrese, site-uri, orare de funcționare și tarife.

Primăria Municipiului Iași oferă informații actualizate și prin aplicația Iași (City App), disponibilă în limbile română și engleză. În aplicație se regăsesc informații despre unitățile de cazare și alimentație publică, baruri și restaurante, muzee și puncte de interes turistic, precum și baze sportive și de agrement. Calendarul evenimentelor din aplicație le permite turiștilor și ieșenilor să se conecteze la viața orașului și să-și planifice timpul liber.

Aplicația este disponibilă pentru Android și iOS:

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Doi tineri au ajuns la Spitalul Sf....
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Evaluarea activității IPJ . Inspectoratul de Poliție...
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

A crescut numărul cazurilor de infecții respiratorii...
Primăria Sinești

octombrie 24, 2024

„Crater” apărut pe drumul județean 207A din...