Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Ministrul Familiei, Natalia Intotero, prezentă la Gala Tinerilor din mediul rural

Ministrul Familiei, Natalia Intotero, prezentă la Gala Tinerilor din mediul rural. Sat european de Tineret 2022-2023 a fost un eveniment organizat de Guvernanţa programului European Youth Village şi care arată că „tinerii, prin proiectele lor, pot aduce schimbarea în bine în comunităţile din care fac parte. Un astfel de eveniment s-a desfășurat, duminică, în comuna Hălăucești. La întâlnirea cu tinerii a participat și prefectul județului Iași, Bogdan Cojocaru.

Citește un alt articol: Răspunsul ministrului Rafila la acuzații USR.

 „Am spus şi eu prezent la Gala Tinerilor din mediul rural, care a avut loc la Hălăuceşti (Iaşi), Sat european de Tineret 2022-2023, un eveniment organizat de Guvernanţa programului European Youth Village şi care arată că tinerii, prin proiectele lor, pot aduce schimbarea în bine în comunităţile din care fac parte. Tinerii aduc idei noi, energie şi perspective diferite asupra problemelor de zi cu zi, prin urmare consultarea lor devine o necesitate nu un favor. Felicitări tuturor echipelor care au ajuns în finală”, a scris Natalia Intotero, pe Facebook.

Promovarea participării și dezbaterilor privind politici europene de tineret

Ministrul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse a adăugat că acest eveniment urmăreşte promovarea şi stimularea participării tinerilor din mediul rural la viaţa democratică, prin dezbatere asupra politicilor şi strategiilor naţionale şi europene de tinere. 

Un alt articol Politic: Cosette Chichirău a demisionat din USR.

„De asemenea, felicit tinerii din Hălăuceşti! Pentru tot ceea ce au reuşit să realizeze prin forţe proprii în aceşti ani de când fac parte din comunitatea European Youth Village. Sunt convinsă că au planuri mari pentru anul viitor. Organizatorilor, sincere felicitări pentru acest eveniment reuşit. Eveniment care urmăreşte să promoveze şi să stimuleze participarea tinerilor din mediul rural la viaţa democratică. Prin dezbateri asupra politicilor şi strategiilor naţionale şi europene de tineret. Să faciliteze schimbul de bune practici în desfăşurarea de proiecte cu impact pozitiv în mediul rural”, a adăugat Natalia Intotero.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram, pentru a fi primul informat din județul tău!

Primăria Iași

iulie 22, 2024

Primăria Iași continuă să asigure termoficarea orașului...

iulie 22, 2024

LOTO 6/49 din 21 iulie. Duminica, 21...