Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Meniu

Miroslava va beneficia de Serviciu de Evidență a Populației

Consiliul Local a aprobat, în ședința de joi, înființarea Serviciului Comunitar de Evidență a Populației. Ceea ce va aduce beneficii semnificative pentru comunitate. Această decizie a fost salutată de localnici. Aceasta le va permite să își rezolve formalitățile administrative în propria localitate, fără a mai fi necesar să călătorească până în orașul Iași.

Vezi și: TUIASI pune la dispoziție 6.200 de locuri pentru admiterea de vară

Proiectul de înființare a serviciului a fost o prioritate pe agenda administrativă. Joi a fost confirmată finalizarea procesului de aprobare. Începând din acest an, locuitorii care s-au stabilit în Miroslava vor putea să solicite și să primească actele de identitate, certificatele de naștere sau alte documente necesare direct în comună.

Primarul comunei Miroslava, Dan Niță, a subliniat importanța acestei realizări pentru comunitate: „Cu un număr crescând de locuitori în comuna noastră, era esențial să avem un serviciu local de evidență a populației. Aprobarea de astăzi va permite funcționarea acestui serviciu, care va fi deservit de un personal format din cinci membri.”

Citește și Șoferii au posibilitatea să achiziționeze rovinieta direct de pe platforma Ghiseul.ro

Inițiativa este văzută ca un pas important în modernizarea infrastructurii administrative locale și în îmbunătățirea accesului cetățenilor la serviciile publice esențiale. Locuitorii sunt încurajați să se bucure de această facilitate nouă. De asemenea să utilizeze serviciile disponibile pentru a simplifica procesele administrative cotidiene.

Nu uita să ne urmărești pe Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate informațiile!

Primăria Popricani
Primăria Iași

iulie 12, 2024

CTP adoptă măsuri pentru a combate efectele...

Fatal error: Uncaught ErrorException: md5_file(/home/adminis/public_html/wp-content/litespeed/css/0e821d86b02ce063378556d7b4dad3e8.css.tmp): failed to open stream: No such file or directory in /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php:130 Stack trace: #0 [internal function]: litespeed_exception_handler(2, 'md5_file(/home/...', '/home/adminis/p...', 130, Array) #1 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php(130): md5_file('/home/adminis/p...') #2 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(837): LiteSpeed\Optimizer->serve('https://adminis...', 'css', true, Array) #3 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(330): LiteSpeed\Optimize->_build_hash_url(Array) #4 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(264): LiteSpeed\Optimize->_optimize() #5 /home/adminis/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): LiteSpeed\Optimize->finalize in /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php on line 130