Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Meniu

Modernizări de drumuri în Ceplenița

Primăria din comuna ieșeană a finalizat licitația cu privire la desemnarea constructorului ce va efectua lucrări de reabilitare a unor drumuri din UAT-ul amintit. Valoarea estimată a contractului a fost stabilită la 3.201.335 de lei, fără TVA, aproape 640.000 de euro.

„Prin modernizarea drumurilor vor fi influențate în sens pozitiv condițiile de trai ale localnicilor, activitatea economico-comercial, înfrumusețând zona. Pentru îmbunătățirea condițiilor de trafic și de viață ale populației se propune modernizarea drumului prin execuția unui sistem rutier modern”, se arată în caietul de sarcini.

Citește și: Modernizare a iluminatului public la Pașcani de 5 milioane lei.

Conform proiectului, vor fi amenajate 80 de accese la proprietățile din comună. În același timp, vor fi ridicate la cotă 47 de cămine de vizitare. Vor fi reabilitate 4 drumuri sătești cu o lungime de 2.291 de metri. Lucrările constau în aplicarea unui strat de formă de pământ – 20 cm, strat de fundație din balast – 15 cm, strat de bază din piatră spartă – 15 cm, strat de legătură – 6 cm, strat de uzură asfaltică – 4 cm. Fundurile vor fi asigurate prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

Urmărește-ne pe Facebook, dar și pe Instagram, pentru a fi primul care află noutățile din județul Iași!

Primăria Iași

decembrie 1, 2023

S-a decis la ultima ședință a Consiliului...
Primăria Schitu Duca

decembrie 1, 2023

În această zi plină de însemnătate și...
Primăria Butea

noiembrie 30, 2023

“Vă invităm la târgul de cadouri de...
Primăria Tomești

noiembrie 30, 2023

Investiția se va face din fonduri guvernamentale....