Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Noi locații de distribuire a cardurilor electronice CTP pentru pensionari

Noi locații de distribuire a cardurilor electronice CTP pentru pensionari. Începând de ieri, 22 august, Compania de Transport Public Iași a deschis două noi puncte pentru eliberarea cardurilor electronice destinate seniorilor. Noile locații sunt Podu Roș și Doctor Savini.

CTP Iași continuă distribuirea cardurilor electronice pentru seniori, parte a sistemului de e-ticketing menit să îmbunătățească confortul și eficiența transportului public. Cardurile pot fi ridicate și din locațiile existente: Gară, Munca Invalizilor din Păcurari, Mircea cel Bătrân și Piața Nicolina.

Vezi și: Liberalii reacționează la anunțul social democraților.

Programul de funcționare al punctelor de distribuire este de luni până vineri, între orele 07:00 și 15:00, cu excepția punctului de la Gară, care este deschis de la 05:30 până la 21:30. Cardurile se distribuie în funcție de zona de reședință, conform adreselor din buletin sau cartea de identitate. În total, vor fi distribuite 42.000 de carduri personalizate pentru seniori.

Instrucțiuni de utilizare:

Cardurile trebuie validate la validatoarele portocalii din mijloacele de transport, iar validarea corectă va fi confirmată de apariția bifelor verzi pe ecran. Cardurile SeniorIS își pierd valabilitatea odată cu ridicarea noilor carduri personalizate. În caz de pierdere sau furt, procedura de redobândire rămâne neschimbată.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Doi tineri au ajuns la Spitalul Sf....
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Evaluarea activității IPJ . Inspectoratul de Poliție...
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

A crescut numărul cazurilor de infecții respiratorii...