Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Noi spații de parcare publică în centrul orașului

Noi spații de parcare publică în centrul orașului. În centrul orașului Iași, locuitorii beneficiază acum de mai multe opțiuni de parcare, pe lângă spațiile din complexul mixt Palas. Peste 140 de locuri de parcare din parcarea de la Palas Campus sunt disponibile pentru cei care doresc să se oprească în zona de retail de la parterul clădirii, să aibă activități la instituțiile locale din apropiere sau să viziteze atracțiile turistice de pe strada Ștefan cel Mare și Sfânt. În weekend, staționarea este gratuită. Cei care se îndreaptă către zona de retail de la Palas Campus, au activități de rezolvat la instituțiile locale din apropiere sau doresc să viziteze atracțiile turistice de pe strada Ștefan cel Mare și Sfânt pot lăsa mașina în parcarea proiectului.

Peste 140 de locuri de parcare

Peste 140 de locuri de parcare, din totalul aproximativ de 600 disponibile în clădirea de birouri, sunt deschise publicului larg. O parte dintre acestea se găsesc într-o parcare la nivel terestru, accesibilă de pe strada Iancu Bacalu, în timp ce altele sunt situate la nivelul -1 din subteran, accesibile de pe străzile Iancu Bacalu și Tănăsescu. În timpul săptămânii, prima oră de parcare este gratuită. După aceasta, tariful este de 5 lei pe oră, între orele 09:00 și 22:59, iar de doar 2 lei pe oră, între orele 23:00 și 08:59.

Vezi și: Se deschide noua rută de legătură prin zona Palas II.

În weekend, parcarea în cele două zone este gratuită, în intervalul vineri ora 16:00 – duminică ora 23:59. De asemenea, se oferă și abonamente lunare, cu tarife speciale pentru timpul de zi sau de noapte. Mai multe detalii pot fi găsite accesând regulamentul online. Parcarea este supravegheată video 24/24 de ore, are un sistem inteligent de semnalizare a locurilor libere, acces automatizat și securizat. Palas Campus promovează transportul alternativ, fiind echipat cu 500 de locuri de parcare pentru biciclete și 6 stații de încărcare pentru mașini electrice.

Nu uita să ne urmărești pe Instagram și pe Facebook pentru a fi la curent cu toate informațiile!

Primăria Iași

iulie 22, 2024

Primăria Iași continuă să asigure termoficarea orașului...

iulie 22, 2024

LOTO 6/49 din 21 iulie. Duminica, 21...