Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Noua ofertă de școlarizare la Liceul Tehnologic Agricol „Olga Sturdza” Miroslava

Liceul Tehnologic Agricol „Olga Sturdza” Miroslava vă invită să descoperiți oportunitățile unice de formare profesională în domeniul agricol. Instituția noastră se dedică formării și dezvoltării personalității elevilor, promovând educația bazată pe valori, stimulând creativitatea tinerilor și spiritul antreprenorial. Printr-o pregătire solidă, bazată pe cunoștințe de cultură generală și competențe profesionale, asigurăm elevilor noștri atât posibilitatea de a-și exercita o profesie, cât și de a-și dezvolta propria afacere sau de a continua studiile în forme superioare de învățământ.

Resurse Umane și Materiale la Standardele Actuale

Cu resursele umane și materiale de care dispunem, răspundem cerințelor de dezvoltare personală și profesională a tinerilor și adulților din zona ocupațională. Liceul nostru se angajează în pregătirea elevilor la nivelul standardelor actuale, asigurându-le capacitatea de a se adapta la condițiile sociale dinamice și cerințele economiei concurențiale ale mileniului trei.

Oferta Educațională

  • Programe de formare profesională în domeniul agricol.
  • Educație bazată pe valori și promovarea spiritului antreprenorial.
  • Activități extracurriculare pentru dezvoltarea creativității și abilităților practice.
  • Parteneriate strategice pentru modernizarea bazei didactico-materiale.
  • Perfecționarea continuă a cadrelor didactice pentru a asigura un învățământ de calitate.

Vezi și: Proiect de infrastructură rutieră la Miroslava.

Misiunea Noastră

Promovăm dezvoltarea calităților și aptitudinilor fiecărui elev pentru ca aceștia să fie capabili să-și aleagă viitorul potrivit și să se adapteze unei societăți în continuă schimbare. Stimulăm dezvoltarea relației de parteneriat pentru modernizarea bazei didactico-materiale, perfecționarea profesorilor și ridicarea nivelului de pregătire a elevilor.

Vino Să Ne Cunoști!

Te invităm să ne vizitezi și să descoperi cum Liceul Tehnologic Agricol „Olga Sturdza” Miroslava poate deveni partenerul tău în educație și formare profesională. Împreună, vom construi viitorul tău de succes în domeniul agricol!

Pentru mai multe informații, te rugăm să ne contactezi la exam_miroslava@yahoo.com sau să vizitezi site-ul nostru la https://www.liceulmiroslava.ro/

Împreună, vom cultiva excelența!

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

iunie 14, 2024

Ziua Transportatorului. În fiecare an, în a...
Primăria Grajduri
Primăria Iași
Primăria Iași

iunie 14, 2024

Showroom auto la Palas! În perioada 21-23...