Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Noul brand al Aeroportului Iași va fi făcut public pe 14 martie

Noul brand al Aeroportului Iași va fi făcut public pe 14 martie.

Noul brand al Aeroportului Internațional Iași va fi lansat săptămâna aceasta, iar, până la finele acestei luni, terminalul T4 va deveni funcțional.

Managerul Romeo Vatră a precizat că prioritare rămân în continuare transformarea T2 în terminal cargo, mărirea parcării pentru avioane, precum și construirea unui Parc Fotovoltaic.

”Reconfigurarea Terminalului 2 ca terminal cargo pe extinderea platformei de avioane cu încă cinci locuri, să ajungem de la 13 standuri pentru avioane la 18 și, evident, ne dorim, ținând cont de oportunitatea anunțată pentru aeroporturi, de a fi eligibile pentru construirea unor parcuri fotovoltaice, să încercăm să construim un parc fotovoltaic de minim 10 hectare pentru a avea independență energetică și, evident, pentru a și vinde energie electrică, de ce nu, pentru că avem nevoie de venituri din orice sursă”, a declarat Romeo Vatră.

Citește și Circulație reconfigurată total la ieșirea din Păcurari. Vezi unde va fi amplasat un punct suplimentar de întoarcere

„Acum că aeroportul are o cu totul altă față, era nevoie și de o nouă identitate care să reflecte spiritul modern, inovator, potențialul uriaș de dezvoltare pe care îl are Aeroportul Iași. Foarte curând, vom dezvălui brandul și tot parcursul care a condus la conturarea lui. Mulțumim, innerpride, care a lucrat cu multă dedicare la acest concept!”, a transmis preşedintele CJ, Costel Alexe.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

iunie 14, 2024

Ziua Transportatorului. În fiecare an, în a...
Primăria Grajduri
Primăria Iași
Primăria Iași

iunie 14, 2024

Showroom auto la Palas! În perioada 21-23...