Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Meniu

Numeroase solicitări pentru pompierii ieșeni după furtuna de aseară

Numeroase solicitări pentru pompierii ieșeni după furtuna de aseară. După fenomenele meteorologice de aseară, însoțite de avertizări cod roșu și cod portocaliu, pompierii din Iași au fost solicitați să intervină în mai multe locații din județ:

Vezi și: Clădire multifuncțională cu parcare supraterană de 1200 de locuri.

  • Detașamentul 1 de Pompieri Iași a intervenit la Podu Iloaiei pentru degajarea apei dintr-o curte inundată.
  • Detașamentul de Pompieri Târgu Frumos a intervenit în localitatea Strunga pe DN 28. Degajarea unui arbore căzut pe carosabil. În localitatea A.I Cuza pentru evacuarea apei din două gospodării. În Târgu Frumos pentru evacuarea apei din alte două gospodării.
  • Secția de Pompieri Pașcani a intervenit la Mogoșești Siret pentru degajarea apei dintr-o curte inundată; la Hârtoapele, comuna Vânători, pentru evacuarea apei din patru gospodării; și în Pașcani, satul Blăgești, pentru degajarea unui arbore căzut pe carosabil.
  • În Târgu Frumos, pe strada Justiției, o curte a fost inundată, iar Detașamentul de Pompieri Târgu Frumos a intervenit cu o autospecială și o motopompă de mare capacitate.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Popricani
Primăria Iași

iulie 12, 2024

CTP adoptă măsuri pentru a combate efectele...

Fatal error: Uncaught ErrorException: md5_file(/home/adminis/public_html/wp-content/litespeed/css/a355b799e0418c4754b1357ed67334d6.css.tmp): failed to open stream: No such file or directory in /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php:130 Stack trace: #0 [internal function]: litespeed_exception_handler(2, 'md5_file(/home/...', '/home/adminis/p...', 130, Array) #1 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php(130): md5_file('/home/adminis/p...') #2 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(837): LiteSpeed\Optimizer->serve('https://adminis...', 'css', true, Array) #3 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(330): LiteSpeed\Optimize->_build_hash_url(Array) #4 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(264): LiteSpeed\Optimize->_optimize() #5 /home/adminis/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): LiteSpeed\Optimize->finalize in /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php on line 130