Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

O companie din Iași va livra un milion de flori către Servicii Publice

O companie din Iași va livra un milion de flori către Servicii Publice. Acestea vor împodobi orașul în timpul perioadei de Paște. Garden Store SRL, o companie din Iași, a obținut contractul de livrare a un milion de flori către Serviciile Publice, în urma unei licitații în valoare de 250 de mii de euro. Florile vor fi plantate în tot orașul după ce vor fi păstrate în seră pentru câteva săptămâni.

Variația de culori va include begonii și panseluțe

Garden Store SRL din localitatea Rediu Aldei, comuna Aroneanu, județul Iași, condusă de Ioan Tiberius și Ramona Gabriela Mârț, a obținut procedura cu o ofertă de 208.880 de lei, fără TVA. În trecut, firma a mai câștigat licitații de la Servicii Publice, dar pentru cantități mai mici de flori.

Florile trebuie să fie în stadiul de dezvoltare cuprins între 4 și 6 săptămâni, cu 4 săptămâni înainte de înflorire. Ele sunt cultivate în serele de la Servicii Publice înainte de a fi replantate în oraș. Variația de culori va include begonii și panseluțe, iar plantarea acestora va începe gradual în oraș începând din aprilie 2024.

Citește și Locuitorii din Picioru Lupului și Slobozia, comuna Ciurea, rămân fără apă potabilă

Începând cu luna aprilie, petuniile și mușcatele vor înflori în oraș, iar până la sărbătorile de Paște va fi finalizată plantarea celor 1,2 milioane de flori. Ulterior, echipele de la Servicii Publice vor continua plantarea restului de flori până în perioada de vară. În prezent, aceste echipe lucrează în cartierele din Iași pentru a reamenaja spațiile verzi. Gardurile vii sunt îndepărtate pentru a face loc gazonului proaspăt plantat.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

iunie 14, 2024

Ziua Transportatorului. În fiecare an, în a...
Primăria Grajduri
Primăria Iași
Primăria Iași

iunie 14, 2024

Showroom auto la Palas! În perioada 21-23...