Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

O nouă ediție a „Festivalului Familiei”

O nouă ediție a „Festivalului Familiei”. Consiliul Local al Municipiului Iași va dezbate, în ședința de miercuri, aprobarea unui proiect de hotărâre privind încheierea unui acord de parteneriat cu Arhiepiscopia Iașilor, destinat organizării celei de-a patra ediții a „Festivalului Familiei”. Evenimentul va avea loc pe 8 septembrie 2024, în Parcul Expoziției din Iași, și este dedicat sărbătoririi Sfinților Ioachim și Ana.

„Festivalul Familiei” își propune să adune comunitatea în jurul unor activități care promovează frumusețea vieții și a familiei. Printre atracțiile evenimentului se numără ateliere creative pentru copii, pictură pe icoane, explorarea instrumentelor muzicale, șah, caligrafie, construcție de roboți LEGO, cusut, și experimente științifice.

Citește și: Sistemul sanitar ieșean fierbe.

De asemenea, vor avea loc momente artistice oferite de:

Corul de copii al Municipiului Iași,

Trupa Zum Zum,

frații Smeu, bursierii Pro Vita din familii numeroase, și un recital de pian susținut de Bogdan Ota. Evenimentul are și o componentă socială importantă, vizând sprijinirea copiilor din familiile numeroase înscrise în Programul de solidaritate pentru familiile cu mulți copii „Sfântul Stelian”. Bugetul alocat pentru acest festival este de 74.756 lei, sumă ce va fi acoperită din bugetul local al anului 2024. Acesta reprezintă un efort continuu al comunității locale pentru promovarea valorilor familiale și sprijinirea celor mai vulnerabile grupuri.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Doi tineri au ajuns la Spitalul Sf....
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Evaluarea activității IPJ . Inspectoratul de Poliție...
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

A crescut numărul cazurilor de infecții respiratorii...
Primăria Sinești

octombrie 24, 2024

„Crater” apărut pe drumul județean 207A din...