Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Meniu

O nouă strategie de dezvoltare pentru Miroslava

O nouă strategie de dezvoltare pentru Miroslava. Asociația GAL Stejarii Argintii se află în proces de documentare a nevoilor teritoriului pentru scrierea Strategiei de Dezvoltare Locală 2023-2027. Grupul de Acţiune Locală este format din 6 comune: MiroslavaLețcani, Dumești, Popești, Mădârjac și Horlești.

Comunele Miroslava și Lețcani fac parte din Zona Metropolitană Iași, înființată în anul 2004. Suprafața totală a teritoriului este de 387 km2, iar populația totală este de peste 32.000locuitori.

Poate ești interesat de: Lidl Miroslava așteaptă avizul primăriei pentru deschidere.

În acest sens, marți, 31 octombrie, la sediul Primăriei Comunei Miroslava, va avea loc întrevederea cu reprezentanții persoanelor juridice și fizice de pe raza Comunei Miroslava (PF, PFA, II, IF, SRL, ONG, forme asociative, unități școlare). Activitatea de animare a teritoriului din comună are ca scop identificarea necesităților pentru dezvoltarea teritoriului, transpunerea acestora în tipuri de măsuri și proiecte care urmează a fi cuprinse în Strategia de Dezvoltare Locală 2023-2027.

Prezența, consultarea și implicarea membrilor comunității contribuie la alegerea celor mai potrivite tipuri de măsuri care se pot finanța prin Strategia de Dezvoltare Locală a teritoriului Asociației.

Urmărește-ne pe Facebook, dar și pe Instagram, pentru a fi primul care află noutățile din județul Iași!

Primăria Iași

decembrie 1, 2023

S-a decis la ultima ședință a Consiliului...
Primăria Schitu Duca

decembrie 1, 2023

În această zi plină de însemnătate și...
Primăria Butea

noiembrie 30, 2023

“Vă invităm la târgul de cadouri de...
Primăria Tomești

noiembrie 30, 2023

Investiția se va face din fonduri guvernamentale....