Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Meniu

O parte din locuitorii din Podu Iloaiei rămân miercuri și joi, fără apă la robinete

O parte din locuitorii din Podu Iloaiei rămân miercuri și joi, fără apă la robinete.

În vederea efectuării unor lucrări la conductele de apă potabilă, situate în strada Piața Unirii din localitatea Podu Iloaiei, executate în cadrul contractului CL – 11 – Extinderea sistemului de alimentare cu apă și de canalizare în județul Iași – axa 9: Podu Iloaiei – Târgu Frumos din ”Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din judeţul Iași, în perioada 2014 – 2020”.

APAVITAL S.A. se află în neplăcuta situație de a nu furniza apă potabilă, în ziua de miercuri 03 iulie 2024, între orele 9.00 – 15.00 (oră estimată), către utilizatorii din strada Piața Unirii, localitatea Podu Iloaiei.

În vederea efectuării unor lucrări la conductele de apă potabilă, situate în strada Mihai Viteazu din localitatea Podu Iloaiei, executate în cadrul contractului CL – 11 – Extinderea sistemului de alimentare cu apă și de canalizare în județul Iași – axa 9: Podu Iloaiei – Târgu Frumos din ”Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din judeţul Iași, în perioada 2014 – 2020”.

APAVITAL S.A. se află în neplăcuta situație de a nu furniza apă potabilă În ziua de joi 04 iulie 2024, între orele 9.00 – 15.00 (oră estimată), către utilizatorii din strada Mihai Viteazu, localitatea Podu Iloaiei.

Citește și Posturi de ofițeri specialiști de poliție scoase la concurs de IPJ Iași

În vederea efectuării unor lucrări de revizie a unor vane situate la intersecția străzilor Sturzeni și Eroilor din localitatea Costești, executate în cadrul contractului CL – 7 – Extinderea sistemului de alimentare cu apă și de canalizare în județul Iași – axa 5:

  • Răchiteni,
  • Alexandru Ioan Cuza,
  • Heleșteni,
  • Ruginoasa,
  • Costești,

Lot 2 ”Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din judeţul Iași, în perioada 2014 – 2020”, APAVITAL S.A. se află în neplăcuta situație de a nu furniza apă potabilă, în ziua de joi 04 iulie 2024, între orele 8.30 – 16.00 (oră estimată), către utilizatorii din localitatea Costești, comuna Costești.

La reluarea furnizării, există posibilitatea ca apa să înregistreze valori mai mari ale parametrului turbiditate

În această situație robinetul trebuie lăsat deschis timp de câteva minute. Apa va reveni la caracteristicile normale de potabilitate.

Cu toate acestea, la reluarea furnizării apei, există posibilitatea ca apa să înregistreze valori mai mari ale parametrului turbiditate. În această situație robinetul trebuie lăsat deschis timp de câteva minute. astfel apa va reveni la caracteristicile normale de potabilitate.

Dacă situația persistă, sunați la APAVITAL S.A.. O echipă de lucru specializată se va deplasa în zonă pentru a soluționa problema sesizată.

Citește și Corul Aletheia – Concert iubirea ca o taină – 5 iulie, ora 19:00, holul de onoare, Palatul Culturii din Iași

În vederea evitării eventualelor efecte negative cauzate de lipsa apei, APAVITAL S.A. recomandă utilizatorilor afectați să-şi creeze rezerve de apă potabilă pentru perioada de întrerupere. Pentru informații suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la numărul de telefon 0232.969.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Popricani
Primăria Iași

iulie 12, 2024

CTP adoptă măsuri pentru a combate efectele...

Fatal error: Uncaught ErrorException: md5_file(/home/adminis/public_html/wp-content/litespeed/css/a8427ec1e01a783f66e06522c1d0c30c.css.tmp): failed to open stream: No such file or directory in /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php:130 Stack trace: #0 [internal function]: litespeed_exception_handler(2, 'md5_file(/home/...', '/home/adminis/p...', 130, Array) #1 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php(130): md5_file('/home/adminis/p...') #2 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(837): LiteSpeed\Optimizer->serve('https://adminis...', 'css', true, Array) #3 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(330): LiteSpeed\Optimize->_build_hash_url(Array) #4 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(264): LiteSpeed\Optimize->_optimize() #5 /home/adminis/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): LiteSpeed\Optimize->finalize in /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php on line 130