Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Oglinzi de trafic în zona bretelelor de ieșire de pe Pasajul Nicolina și în intersecția străzii Vămășoaia cu strada Lotrului

Oglinzi de trafic în zona bretelelor de ieșire de pe Pasajul Nicolina și în intersecția străzii Vămășoaia cu strada Lotrului.

În urma propunerilor venite din partea ieșenilor, privind creșterea siguranței în ceea ce privește circulația pe drumurile publice, municipalitatea anunță că în perioada următoare va monta oglinzi de trafic în zona bretelelor de ieșire de pe pasajul Nicolina și în intersecția dintre strada Vămășoaia cu strada Lotrului. 

„Oglinzile rutiere vor contribui la îmbunătățirea vizibilității șoferilor care trec prin zonele respective, dar și a bicicliștilor, pietonilor și a celorlalți participanți la trafic”, au transmis reprezentanții Primăriei.

Aceștia au precizat că printre alte măsuri care au în vedere o mai mare fluență a traficului în municipiu se numără realizarea de parcări păzite şi gratuite la intrarea în oraș, generalizarea circulaţiei autobuzelor pe calea de rulare a tramvaiului, precum şi crearea de noi parcări în zonele rezidenţiale. 

Citește și 2 septembrie 2024, termenul final de vizare a carnetelor de rentă viageră

„Circulaţia auto la orele de vârf în principalele puncte din oraş a fost, în ultimele săptămâni, una mai lejeră, datorită faptului că elevii sunt în vacanţă. Pornind de la acest lucru, municipalitatea lucrează în acest moment la un plan de măsuri care are în vedere fluidizarea circulaţiei în oraş, cu atât mai mult cu cât în mai puțin de trei săptămâni va începe școala”, afirmă reprezentanții municipalității.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Doi tineri au ajuns la Spitalul Sf....
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Evaluarea activității IPJ . Inspectoratul de Poliție...
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

A crescut numărul cazurilor de infecții respiratorii...
Primăria Sinești

octombrie 24, 2024

„Crater” apărut pe drumul județean 207A din...