Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Oportunitate rară pentru profesorii de matematică

Oportunitate rară pentru profesorii de matematică. Profesorii de matematică din Iași și județele învecinate sunt invitați să se înscrie în DataMathLab, primul program de învățare dedicat transformării practicii didactice pentru a îmbunătăți înțelegerea matematicii de către elevi. Programul, inițiat de asociația Aspire Teachers în 2021, vizează combaterea analfabetismului matematic, o problemă costisitoare pentru România.

În anul școlar 2024-2025, DataMathLab va selecta 150 de profesori din întreaga țară, dintre care 50 vor participa la sesiuni fizice și online la centrul de învățare din Iași. Alte centre de învățare sunt la București și Cluj.

Citește și: Pensionarii ieșeni își exprimă nemulțumirea față de recalcularea veniturilor

Termenul limită pentru înscriere este 27 septembrie 2024, iar aplicația se face prin completarea unui formular de către echipa școlii.

Costurile sunt acoperite de sponsorii programului, inclusiv Romanian-American Foundation și Raiffeisen Bank. Programul oferă oportunitatea de a învăța metode practice și bazate pe dovezi. Toate acestea pentru a face matematica mai accesibilă și relevantă pentru elevi. Rezultatele programului au demonstrat o creștere a implicării și motivației elevilor. Iar participanții au raportat îmbunătățiri semnificative în predare și învățare. Detalii suplimentare pot fi găsite pe site-ul Aspire Teachers. https://www.aspireteachers.ro/datamathlab-inscrieri

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Doi tineri au ajuns la Spitalul Sf....
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Evaluarea activității IPJ . Inspectoratul de Poliție...
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

A crescut numărul cazurilor de infecții respiratorii...
Primăria Sinești

octombrie 24, 2024

„Crater” apărut pe drumul județean 207A din...