Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Meniu

Oportunități de finanțare pentru antreprenori locali la Tătăruși

Oportunități de finanțare pentru antreprenori locali la Tătăruși. Joi dimineața, comuna Tătăruși găzduiește o întâlnire esențială pentru antreprenorii locali, în cadrul Centrului Cultural Alexandru Vasiliu. Grupul de acțiune locală Codrii Pașcaniilor, alături de Mica Bucovina, se întâlnește cu fermierii și antreprenorii pentru a afla proiectele dorite în următorii ani.

Strategia de dezvoltare pentru 2023-2027 se conturează, iar participanții discută modalități de accesare a fondurilor europene. Edilul comunei, Costel Iosub, subliniază importanța curajului în această demers, subliniind că o comunitate prosperă pornește de la antreprenori.

Citește și: Târgul pentru IMM-uri.

Prin intermediul acestui grup, Tătărușiul are posibilitatea de a accesa peste 2 milioane de euro în perioada următoare.

Un cetățean care a obținut deja finanțări europene propune asocierea agricolă, iar în anii viitori se vor putea accesa fonduri pentru diverse proiecte, de la vulcanizare și spălătorii auto, până la cosmetică și construcții.

Vezi VIDEO aici: NO COMMENT – Oportunități de finanțare pentru antreprenori locali, la Tătăruși – 26 octombrie 2023 – YouTube

Merită menționat că în sesiunea de finanțare din 2014-2020, GAL Codrii Pașcanilor a implementat 41 de proiecte, inclusiv modernizarea a cinci ferme, instalarea tinerilor fermieri și dezvoltarea infrastructurii locale.

Urmăriți-ne și pe paginile de socializare: Instagram și Facebook.

Primăria Popricani
Primăria Iași

iulie 12, 2024

CTP adoptă măsuri pentru a combate efectele...

Fatal error: Uncaught ErrorException: md5_file(/home/adminis/public_html/wp-content/litespeed/css/e4275c8aac8b7602020811da3bff9f62.css.tmp): failed to open stream: No such file or directory in /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php:130 Stack trace: #0 [internal function]: litespeed_exception_handler(2, 'md5_file(/home/...', '/home/adminis/p...', 130, Array) #1 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php(130): md5_file('/home/adminis/p...') #2 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(837): LiteSpeed\Optimizer->serve('https://adminis...', 'css', true, Array) #3 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(330): LiteSpeed\Optimize->_build_hash_url(Array) #4 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(264): LiteSpeed\Optimize->_optimize() #5 /home/adminis/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): LiteSpeed\Optimize->finalize in /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php on line 130