Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Meniu

Oportunități pentru tineri și angajatori

Oportunități pentru tineri și angajatori. Pe 27 octombrie a.c., de la ora 09.30, se desfășoară „BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ PENTRU ABSOLVENȚI”. Evenimentul are loc la Casa de Cultură „Mihail Sadoveanu” din Pașcani, organizat de Agenția Județeană pentru Ocuparea Locurilor de Munca.

Participarea deschisă nu doar absolvenților din acest an, ci și celor în căutare de loc de muncă. Angajatorii pot trimite ofertele până pe 25 octombrie a.c., prin email.

Simultan, la Iași, se organizează o acțiune similară în foaierul Casei de Cultură a Studenților. Anul acesta, pe 12 mai, s-a mai desfășurat o bursă a locurilor de muncă, cu 25 de agenți economici prezenți și peste 400 de posturi disponibile. Dintre cei 320 de candidați, 200 au fost selectați pentru a fi angajați.

Citește și: Burse de studiu în SUA.

Comunicat de presă

BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ PENTRU ABSOLVENȚI

AJOFM Iași dorește să fie partenerul mediului economic ieșean și oferă o soluție viabilă pentru a rezolva criza forței de muncă prin organizarea „BURSEI LOCURILOR DE MUNCĂ PENTRU ABSOLVENȚI” în data de 27 octombrie 2023, orele 0930-1300, în FOAIERUL Casei de Cultură a Studenților Iași și la Casa de Cultură ”Mihail Sadoveanu” din municipiul Pașcani.
Evenimentul are ca scop facilitarea accesului absolvenților la locurile de muncă disponibile, interacțiunea directă cu agenții economici, crearea de legături coerente cu aceștia și aducerea celor mai bune oportunități de carieră pentru toți cei care doresc o schimbare în viață fie că este un job, voluntariat sau pur și simplu o reconfirmare a capacității lor.

Vezi și: Din 2025, vom intra în SUA fără viză.

De asemenea, la eveniment pot participa și celelalte categorii de persoane care nu au loc de muncă sau care doresc schimbarea acestuia. Ca răspuns la invitația noastră de a participa la această acțiune, rugăm agenții economici interesați să ne transmită anexa 1A privind situația locurilor de muncă vacante, completată, la una din adresele de email:
magda.bitic.is@anofm.gov.ro, gheorghe.mantu.is@anofm.gov.ro sau diana.chiru.is@anofm.gov.ro pentru municipiul Iași iar pentru municipiul Pașcani la adresa mariana.grinea.is@anofm.gov.ro cu mențiunea
„BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ PENTRU ABSOLVENȚI”, până la data de 25 octombrie 2023.

Gabriela Vasilache
Director executiv

Urmăriți-ne și pe paginile de socializare: Instagram și Facebook.

Primăria Iași

decembrie 1, 2023

S-a decis la ultima ședință a Consiliului...
Primăria Schitu Duca

decembrie 1, 2023

În această zi plină de însemnătate și...
Primăria Butea

noiembrie 30, 2023

“Vă invităm la târgul de cadouri de...
Primăria Tomești

noiembrie 30, 2023

Investiția se va face din fonduri guvernamentale....