Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Meniu

Opt licitaţii în desfăşurare pentru reabilitarea mai multor unități şcolare din Iași

Opt licitaţii în desfăşurare pentru reabilitarea mai multor unități şcolare din Iași. Primăria a reluat licitaţia pentru reabilitarea Şcolii primare „Petru Poni” din Păcurari. La prima procedură de acest fel, desfăşurată luna trecută, nu au fost ofertanţi. Valoarea estimată a contractului se ridică la 2,1 milioane lei, fără TVA.

Proiectul de reabilitare energetică a unităţii şcolare este finanţat prin intermediul PNRR, program de finanţare în cadrul căruia municipalitatea a semnat mai multe contracte similare în ceea ce priveşte renovarea unor clădiri în care funcţionează instituţii de învăţământ. Termenul pentru depunerea ofertelor pentru renovarea Şcolii „Petru Poni” este 7 decembrie.

Cea mai mare licitaţie în curs a Primăriei, la nivel de unităţi şcolare, vizează refacerea a patru corpuri în care funcţionează Colegiul „Ioan C. Ştefănescu”, iar firmele interesate pot depune oferte tot până pe 7 decembrie, după ce termenul iniţial a fost prelungit. Contractul are o valoare estimată de aproape 27 milioane lei, scrie ziaruldeiasi.ro.

Vezi și: Acces parțial restricționat pe strada General Berthelot.

În cazul altor şase licitaţii, Primăria are deja în evaluare ofertele depuse, fiind vorba despre următoarele unităţi de învăţământ: Şcoala Gimnazială „George Coşbuc” (un contract cu o valoare de 7,05 milioane lei, patru oferte), Corp C1 clădire cămin Liceul Tehnologic de Transporturi şi de Construcţii (6,8 milioane lei, un singur ofertant), Şcoala Gimnazială „Alexandru Vlahuţă” (6,1 milioane lei, şase oferte), Şcoala Gimnazială „Elena Cuza” (5,7 milioane lei, trei oferte), Liceul Tehnologic „Petru Poni” (4,6 milioane lei, trei oferte) şi Colegiul Tehnologic „Dimitrie Leonida” (4,4 milioane lei, patru oferte). 

Nu ezitați să ne urmăriți pe Facebook, respectiv pe Instagram, pentru a fi la curent cu toate informațiile din județ!

Primăria Iași

aprilie 12, 2024

12 consilieri de probațiune din județul Iași...
Primăria Iași

aprilie 12, 2024

Licitația pentru construcția noului depou din Dacia...
Primăria Iași

aprilie 12, 2024

Restricții de circulație pe Bulevardul Socola. Pe...
Primăria Târgu Frumos

aprilie 12, 2024

Ansamblu de dansuri populare la Târgu Frumos....