Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Meniu

Pacienții de la IRO Iași, care au nevoie de chimioterapie, primesc tratament în spații recent renovate

Pacienții de la IRO Iași, care au nevoie de chimioterapie, primesc tratament în spații recent renovate.

Pacienții Institutului Regional de Oncologie (IRO) care au nevoie de chimioterapie în regim de spitalizare de zi primesc tratament în spații nou amenajate, după finalizarea lucrărilor de modernizare și reabilitare din cadrul proiectului „Creșterea calității serviciilor medicale de specialitate prin extindere, modernizare și dotare ambulatoriu integrat în incinta IRO”.

Proiectul cu finanțare nerambursabilă prin Programul Operațional Regional – ADR Nord Est a fost realizat în parteneriat cu Consiliul Județean Iași.

Valoarea totală a proiectului, care a inclus lucrări de modernizare, dar și dotări cu aparatură de ultimă generație, mobilier și sistem de climatizare, este de 9.797.457,95 lei.

Lucrările la curtea de est s-au realizat pe două niveluri

Lucrările la curtea de est, dedicată tratamentului pacienților, s-au realizat pe două niveluri (demisol și parter), cu acces dinspre spațiile de tratament existente, au început în iulie 2022 și au fost finalizate recent. Comunicarea între cele două niveluri se face cu ajutorul unei scări interioare și a liftului.

Suprafața spațiilor la demisol este de 125 metri pătrați, iar la parter de 90 metri pătrați. Suprafața construită este de 120 metri pătrați, iar cea desfășurată de 240 metri pătrați.

Citește și Concert „Over the world music”, joi , 4 iulie, la Ateneul Național din Iași

“Având în vedere creșterea numărului de pacienți spațiul disponibil a devenit insuficient și am ales să transformăm cele două curți exterioare ale Institutului. Curtea dinspre est a fost folosită pentru suplimentarea numărului de locuri de tratament în regim spitalizare de zi în condiții de confort pentru pacienți și personalul medical, iar curtea de vest va asigura spații destinate consultațiilor ambulatorii și Laborator de endoscopie digestivă superioară și inferioară unde se realizează investigații de control și protezări digestive”, a declarat ec. Mirela Grosu, managerul IRO Iași.

Nu uita să ne urmărești pe Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate informațiile!

Primăria Popricani
Primăria Iași

iulie 12, 2024

CTP adoptă măsuri pentru a combate efectele...

Fatal error: Uncaught ErrorException: md5_file(/home/adminis/public_html/wp-content/litespeed/css/c9b03611e3b902e276df579a413ce809.css.tmp): failed to open stream: No such file or directory in /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php:130 Stack trace: #0 [internal function]: litespeed_exception_handler(2, 'md5_file(/home/...', '/home/adminis/p...', 130, Array) #1 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php(130): md5_file('/home/adminis/p...') #2 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(837): LiteSpeed\Optimizer->serve('https://adminis...', 'css', true, Array) #3 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(330): LiteSpeed\Optimize->_build_hash_url(Array) #4 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(264): LiteSpeed\Optimize->_optimize() #5 /home/adminis/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): LiteSpeed\Optimize->finalize in /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php on line 130