Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Papucino curățătorie specializată

Papucino este o curățătorie specializată în încălțăminte, genți și echipamente de protecție, situată în Iași, la Palas Campus, pe strada Tanasescu. Este important să duci papucii la curățat la o curățătorie specializată pentru a prelungi viața acestora și a menține aspectul lor impecabil. La Papucino, folosim metode profesionale și produse de calitate pentru a îngriji încălțămintea, astfel încât să arate ca nouă.
Curățarea regulată a încălțămintei ajută la prevenirea acumulării de murdărie și bacterii. Recomandăm să folosești un spray de protecție pentru a păstra materialele rezistente la apă și pete. Este important să nu speli încălțămintea în mașina de spălat, deoarece aceasta poate deteriora materialele și structura papucilor.


Papucino oferă o gamă largă de servicii, inclusiv curățarea și igienizarea încălțămintei și retușuri minore. De asemenea, ne ocupăm de curățarea genților și echipamentelor de protecție, asigurându-ne că acestea sunt pregătite pentru utilizare în condiții optime. Detalii despre toate serviciile noastre sunt disponibile pe www.papucinopalas.ro.

Vezi și: Papucino – locul unde papucii tăi sunt alintați.


La Papucino, folosim tehnici avansate și echipamente specializate pentru a trata fiecare pereche de încălțăminte cu atenție și grijă. Ne mândrim cu rezultatele noastre și dorim ca fiecare client să fie pe deplin mulțumit de serviciile noastre. De asemenea, ne poți găsi pe rețelele de socializare Facebook, Instagram și TikTok. Acolo postăm regulat filmulețe cu locația noastră și cu activitatea zilnică din curățătorie, oferindu-ți o privire în culisele Papucino.
Alegând Papucino, te asiguri că încălțămintea, gențile și echipamentele tale de protecție sunt în mâini bune. Vizitează-ne la Palas Campus sau online pe www.papucinopalas.ro pentru a afla mai multe despre serviciile noastre și pentru a beneficia de îngrijirea profesională pe care o merită articolele tale.

Te așteptăm cu drag!

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

iulie 12, 2024

CTP adoptă măsuri pentru a combate efectele...
Primăria Iași
Primăria Iași

iulie 12, 2024

Cupolă de „foc” peste județ în acest...
Primăria Iași

iulie 12, 2024

Orașul tramvaielor pictate: Tramvaiul Franței la Iași....