Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Meniu

Parc fotovoltaic pentru comuna Țuțora

În ultima ședință a Consiliului Local al comunei Țuțora, printre proiectele discutate a  fost și cel privind aprobarea documentației tehnico-economice – faza studiu de fezabilitate pentru investiția „Înființare parc fotovoltaic în comuna Țuțora, județul Iași”. În urma aprobării acestui proiect se are în vedere obținerea finanțării necesare realizării obiectivului prin Fondul pentru Modernizare . Se dorește sprijinirea investițiilor în noi capacități de producere a energiei electrice.

Vezi și:Şapte blocuri noi între Iaşi şi Valea Lupului. Se anunţă dezbateri aprinse: nemulţumiri mari ale vecinilor de la case.

Aceasta este produsă din surse regenerabile pentru autoconsum pentru entități publice. Valoarea totală a investițiilor necesare implementării proiectului din comuna Țuțora este în valoare de 1.219.411,20 lei (inclusiv TVA). Hotărârea aprobată de consilierii locali prevede că sumele cofinanțării proiectului și acoperirea contravalorii cheltuielilor neeligibile pentru implementarea proiectului se vor asigura din bugetul local . Proiectul a fost susținut în unanimitate de cei 11 consilieri locali . Acesta urmează să parcurgă pașii administrativi necesari până la implementarea acestuia.

Urmărește-ne pe Facebook, dar și pe Instagram, pentru a fi primul care află noutățile din județul Iași!

Primăria Iași

decembrie 1, 2023

S-a decis la ultima ședință a Consiliului...
Primăria Schitu Duca

decembrie 1, 2023

În această zi plină de însemnătate și...
Primăria Butea

noiembrie 30, 2023

“Vă invităm la târgul de cadouri de...
Primăria Tomești

noiembrie 30, 2023

Investiția se va face din fonduri guvernamentale....