Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Parcul Industrial de la Lețcani ar putea deveni funcțional în acest an

Parcul Industrial de la Lețcani ar putea deveni funcțional în acest an.

Parcul Industrial de la Lețcani, care a fost finalizat în proporție de 80%, ar putea deveni funcțional în acest an.

Potrivit vicepreședintelui Consiliului Județean Iași, Marius Dangă, toate sumele restante, împreună cu penalizările aferente, au fost recuperate de către instituție de la companiile responsabile de construcția acestui obiectiv.

În ceea ce privește Parcul Industrial de la Lețcani, el a făcut parte din eșantionul pe care Curtea de Conturi l-a extras anul trecut pentru verificare. Investiția este la un grad de 80% realizare. Noi ne-am însușit concluziile pe care Curtea de Conturi le-a tras în ceea ce privește anumite operațiuni din deconturi și am facturat inclusiv cu dobânzi și penalități constructorilor acestă sumă.

Citește și Care sunt condițiile pentru ca studenții din Iași să devină ambasadori pentru Uniunea Europeană

Vreau să vă zic, la data actuală, toate sumele sunt sunt recuperate. Ne dorim foarte mult ca în acest an să finalizăm această investiție pentru că ea este absolut necesară și vedem asta din numărul foarte mare de solicitări și întrebări pe care îl primim de la oamenii de afaceri” , a spus Dangă.

Parcul industrial de la Lețcani se va desfășura pe o suprafață de 20 de hectare.

Un alt parc industrial se va construi la Pașcani, lângă viitoarea intersecție dintre autostrăzile A7 și A8. Acolo au fost rezervate două suprafețe de terenuri de 50 și, respectiv, 15 hectare.

Ultimul parc industrial din județul Iași va fi amplasat în comuna Holboca, pe o suprafață de 30 de hectare, în apropierea aeroportului.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

iunie 14, 2024

Ziua Transportatorului. În fiecare an, în a...
Primăria Grajduri
Primăria Iași
Primăria Iași

iunie 14, 2024

Showroom auto la Palas! În perioada 21-23...