Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Meniu

Pășcănenii afectați de Proiectul A7

Sute de locuitori din Pașcani sunt nevoiți să-și pregătească actele pentru proiectul A7. Listele și documentele trebuie înregistrate la Primărie până la finalul acestei luni. Este un anunț crucial pentru toți cei care dețin terenuri în zonele programate pentru lucrările de construcție ale tronsonului Bacău-Pașcani al autostrăzii A7.

Acești proprietari sunt pe cale să fie expropriați conform legii și li se solicită să elibereze terenurile în maxim o lună de la notificarea oficială, publicată pe site-ul Primăriei la data de 12 octombrie a.c.

Citește și: Autostrada A7 a ajuns la Roman.

Documentele pot fi depuse fie la sediul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere din București, fie trimise în copie la adresa de email registratura.cnair@andnet.ro. Tabelele cu persoanele și companiile afectate au fost publicate pe site-ul Primăriei. Se identifică sute de persoane fizice, iar în unele cazuri, proprietarii terenurilor nu au fost încă identificați.

Se pune în discuție o suprafață de teren de 132,521 de metri pătrați. În plus față de proprietățile private, și administrația locală va fi expropriată în interes public. Este vorba de o suprafață de peste 81,000 de metri pătrați care include pășuni, drumuri și trei cursuri de apă.

Nu uita să ne urmărești pe Instagram și pe Facebook pentru a fi la curent cu toate informațiile!

Primăria Iași
Primăria Iași

decembrie 8, 2023

Într-o ședință extraordinară desfășurată în luna octombrie...
Primăria Țuțora