Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Meniu

Percheziții la Primăria Bârnova. Procurorii sunt în biroul primarului Mihai Balan

Percheziții la Primăria Bârnova. Procurorii sunt în biroul primarului Mihai Balan. Procurorii însoțiți de jandarmi au descins de la prima oră a dimineții. Angajaților Primăriei nu li s-a dat voie să-și înceapă programul normal de muncă și să acceseze calculatoarele. Clădirea a fost înconjurată de jandarmi și nici o persoană nu are voie să între sau să iasă din clădire.

În acest an, primarul Mihai Bălan a atras atenția în spațiul public din cauza unor retrocedari dubioase. Potrivit Reporter de Iași, „în Bârnova au fost retrocedate doar 11 ha de teren, cererile depuse fiind pentru 470 ha. Din cele 11 ha, 30% au ajuns la doi oameni: președintele Consiliului Județean, Costel Alexe, și primarul comunei, Mihai Bălan.

Edilul comunei Bârnova i-a rezolvat retrocedările lui Alexe când încă era la PSD. După încheierea afacerilor imobiliare, Bălan s-a transferat la PNL, coleg cu latifundiarul Costel Alexe”, a precizat publicația.

citește și: Fostul primar, Nichita, poate ieși din închisoare

„Mihai Bălan a pus la punct un adevărat sistem mafiot în Primăria Bârnova. Aceste lucruri trebuie să înceteze.  Sincer vă spun, îmi pare rău că am fost colegi. Din păcate a învățat alături de Costel Alexe să șmenuiască și să mintă oamenii. Totul este făcut premeditat pentru sporirea averilor familiei și a grupurilor de interese. Nimic pentru bârnoveni. Vom face demersurile necesare pentru că instituțiile abilitate să verifice aceste situații, iar acest personaj să nu mai aibă nimic de a face cu administrația”, spunea senatorul Măricel Popa în luna februarie a acestui an.

Urmăriți-ne și pe paginile de socializare: Instagram și Facebook pentru a fi la curent cu toate informațiile!

Primăria Iași

decembrie 1, 2023

S-a decis la ultima ședință a Consiliului...
Primăria Schitu Duca

decembrie 1, 2023

În această zi plină de însemnătate și...
Primăria Butea

noiembrie 30, 2023

“Vă invităm la târgul de cadouri de...
Primăria Tomești

noiembrie 30, 2023

Investiția se va face din fonduri guvernamentale....