Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Meniu

Permis de conducere fals descoperit de polițiștii de frontieră

Permis de conducere fals descoperit de polițiștii de frontieră de la Sculeni. Aceștia au descoperit asupra unui bărbat, cetățean ucrainean, un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din Ucraina. Acest document nu îndeplinşete condiţiile de formă şi fond, fiind fals.

În data de 12 decembrie, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, s-a prezentat la controlul de frontieră, pe sensul de intrare în România, la volanul unui  autoturism înmatriculat în Ucraina, un bărbat, cetăţean ucrainean. Acesta are vârsta de 37 de ani.

Citește și Angajați ai Serviciului de Probațiune intră în greva foamei

La controlul de frontieră, bărbatul a prezentat un permis de conducere similar celor emise de autorităţile din Ucraina. Documentul avea imprimate datele de identitate și fotografia acestuia. Cu ocazia verificărilor specifice efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit că documentul în cauză nu îndeplinește condițiile de formă și fond. Asemenea celui autentic, fiind fals. Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză. sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals.

Nu uita să ne urmărești pe Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate informațiile!

Primăria Iași

aprilie 19, 2024

Direcția Exploatare Patrimoniu organizează o licitație publică...
Primăria Iași

aprilie 19, 2024

Podul de Piatră din Iași, monument emblematic...
Primăria Ungheni

aprilie 19, 2024

În comuna Ungheni, din județul Iași, este...
Primăria Iași

aprilie 19, 2024

Astăzi încep lucrările la Spitalul Regional de...