Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Meniu

Peste 4 km de drum din Hărmănești vor fi modernizați

Peste 4 km de drum din Hărmănești vor fi modernizați. Licitația pentru execuția lucrărilor a fost finalizată. A fost luată în calcul oferta cu prețul cel mai mic. Lucrările trebuie executate în termen de 18 luni de la semnarea contractului cu firma câștigătoare. Valoarea estimată a contractului a fost de 7.777.025 de lei, fără TVA. Asta ar însemna aproape 1,5 milioane de euro, bani proveniți din programul „Anghel Saligny”.

„Se va asigura accesul locuitorilor din zonă la gospodării și terenurile agricole, precum și la instituțiile publice din comună și din județ, se va asigura accesul locuitorilor din zonă la rețeaua de drumuri județene și naționale, se va realiza creșterea vitezei de transport.

Se va realiza reducerea consumului de carburanți, piese de schimb, prelungirea duratei de viață a autovehiculelor, și odată cu acestea a costurilor de realizare a transportului de persoane și marfă, se va asigura circulația rutieră în condiții de siguranță și confort, în special în perioadele critice ale anului (iarnă, toamnă – cu precipitații abundente și de lungă durată)”, se arată în obiectivele procedurii.
Poate ești interesat de: Reabilitări de drumuri în Dumești.

Drumurile supuse modernizării au o lungime totală de 4,2 kilometri. Vor fi refăcute 20 de podețe, 7.144 de metri de rigole betonate, 8 drumuri laterale, iar 62 de capace de canal vor fi ridicate la cotă. Lucrările din comuna Hărmănești ar urma să fie executate în termen de 18 luni de la semnarea contractului.
Urmăriți-ne și pe paginile de socializare: Instagram și Facebook.

Primaria Miroslava

septembrie 29, 2023

Siguranța elevilor este o prioritate pentru Primăria...
Primăria Iași

septembrie 29, 2023

Criza abandonului animalelor de companie: Iașul se...
Primăria Iași

septembrie 29, 2023

Consiliul Local va avea astăzi în dezbatere,...
Primăria Iași

septembrie 28, 2023

În acest an, Sărbătorile Iaşului promit o...