Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Peste 400 de elevi olimpici vor fi premiați la „Gala Excelenței în Educație” organizată de Primăria Iași

Peste 400 de elevi olimpici vor fi premiați la „Gala Excelenței în Educație” organizată de Primăria Iași.

Consilierii locali au aprobat la sfârșitul săptămânii trecute încheierea unui acord de parteneriat între municipalitate și Inspectoratul Şcolar Judeţean laşi. Acest acord a fost încheiat în vederea organizării evenimentului „Gala Excelenţei în Educaţie” în luna februarie a acestui an.

Ajuns la cea de-a X-a ediţie, evenimentul a devenit emblematic pentru laşi. Acesta dispune de fiecare dată de participarea unui număr important de reprezentanţi ai mediului economic, academic sau cultural.

„Gala Excelenţei în Educaţie” va marca recunoaşterea publică a rezultatelor obţinute de elevii ieşeni şi mentorii acestora la olimpiadele şi concursurile internaţionale/naţionale şi va evidenția proiectele educaţionale artistice, ştiinţifice şi culturale relevante pentru tradiţia performanţei în educaţia ieşeană.

Citește și Bacău. Un contract în valoare de 14,5 milioane de euro a fost încheiat pentru realizarea lucrărilor la Athletic Park

La fiecare ediţie, peste 400 de elevi olimpici şi profesorii acestora, iniţiatori de proiecte şi programe educative, au fost premiaţi cu diplome, plachete, medalii, cărţi, premii în bani, obiecte.

Asemenea ediţiilor anterioare, şi anul acesta vor fi acordate premii, în acest sens fiind necesară susţinerea financiară a Primăriei în valoare de 50.000 de lei.

Urmărește-ne pe Facebook, dar și pe Instagram, pentru a fi primul care află noutățile!

Primăria Iași

octombrie 25, 2024

Poli Iași se pregătește pentru meciul cu...
Primăria Iași

octombrie 25, 2024

Aeroportul scoate la licitație noi spații comerciale....
Primăria Iași

octombrie 25, 2024

Trenul Chișinău-Iași va circula până la Holboca....
Primăria Pașcani

octombrie 25, 2024

Avem gaz metan în cartierul Gâștești. Primarul...