Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Meniu

Peste 6 km de drumuri din Ciurea vor fi reabilitate

Peste 6 km de drumuri din Ciurea vor fi reabilitate. Compania Națională de Investiții finanțează lucrările cu 12 milioane de lei.

Este vorba despre segmente de drumuri din 6 localități care au fost afectate de inundații. Cinci firme își dispută acest contract. Astfel, în Hlincea vor fi refăcute trei segmente de drum în lungime totală de 795 m, în Lunca Cetățuii vor fi reparate tot trei porțiuni, în total 1395 m, la Dumbrava, patru segmente, 534 m, în satul Ciurea, strada Olimpilor, 892 m, în Picioru Lupului, strada Fructelor, 370 m, iar în satul Slobozia, cinci străzi din categoria drumurilor sătești, în total 2079 m.

Aflați și despre: Restricții de circulație în Târgu Frumos.

Cele 18 segmente de drum local cu lățimi ale părții carosabile de la 3 la 5,5 metri însumează 6065 m. Potrivit Caietului de sarcini care însoțește procedura, toate aceste străzi vor fi asfaltate și prevăzute cu rigole carosabile sau betonate pentru scurgerea apelor pluviale. Odată atribuit, contractul de lucrări va dura 46 de luni: 10 luni pentru execuție și 36 de luni pentru garanție.

Urmăriți-ne și pe paginile de socializare: Instagram și Facebook pentru a fi la curent cu toate informațiile din județul tău!

Primăria Iași

aprilie 19, 2024

Direcția Exploatare Patrimoniu organizează o licitație publică...
Primăria Iași

aprilie 19, 2024

Podul de Piatră din Iași, monument emblematic...
Primăria Ungheni

aprilie 19, 2024

În comuna Ungheni, din județul Iași, este...
Primăria Iași

aprilie 19, 2024

Astăzi încep lucrările la Spitalul Regional de...