Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Piață metropolitană la Ciurea

Peste 30 de producători locali, meșteșugari și activități diverse pentru copii și adulți se vor întâlni la piața metropolitană Ciurea să vă ofere cele mai bune produse ale lor. Pe parcursul a două zile puteți avea parte de o varietate de legume proaspete, fructe delicioase și produse locale și de sezon. Vă puteți bucura de gustul autentic al produselor proaspăt recoltate și de calitate, direct de la producători locali. Încorporând principii sustenabile și respect pentru mediu, acest eveniment pune un accent special pe produsele organice și eco-friendly.

Citește și: Schimbări majore la piețele din oraș!

Puteți face cumpărături cu încredere, știind că susțineți agricultura locală și protejați sănătatea dumneavoastră și a mediului înconjurător. Dar piața metropolitană de la Ciurea nu este doar despre cumpărături. Este și un loc unde comunitatea se poate întâlni, socializa și împărtăși pasiunea pentru un stil de viață sănătos și sustenabil.

Piața metropolitană de la Ciurea va avea ca loc de desfășurare parcul Memorial Ciurea din Lunca Cetățuii. În cele două zile (sâmbătă și duminică, 11-12 noiembrie) programul de funcționare va fi între orele 10:00 și 20:00.

Inițiativa aparține Asociației Zona Metropolitană Iași, primăriei comunei Ciurea și partenerilor care susțin dezvoltarea unei comunități sănătoase și eco-friendly.

Nu ezitați să ne urmăriți pe Facebook, respectiv pe Instagram, pentru a fi la curent cu toate informațiile din județ!

Primăria Iași

iulie 15, 2024

Recomandări pe perioada caniculei. Primăria Municipiului Iași,...
Primăria Ciurea

iulie 15, 2024

Primăria Ciurea construiește un centru de zi...
Primăria Iași

iulie 15, 2024

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (UAIC)...
Primăria Iași