Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Poli Iași a suferit o înfrângere usturătoare în fața celor de la Hermannstadt

Poli Iași a suferit o înfrângere usturătoare în fața celor de la Hermannstadt.

Poli Iași a fost învinsă în meciul disputat sâmbătă împotriva echipei Hermannstadt, scor final 2-6, în etapa a opta a SuperLigii României, suferind o umilință mare.

Acesta este cel mai dur eșec din sezonul nou, egalând recordul stabilit la Universitatea Craiova-Gloria Buzău, cu scorul de 5-1, în etapa a șasea.

Tony Da Silva complet dezamăgit

După meci, antrenorul ieșenilor, Tony Da Silva a transmis un mesaj direct și puternic jucătorilor săi, renunțând la abordarea blândă pe care o adoptase în trecut la rezultatele mai puțin favorabile.

„De când am venit aici, toată lumea știe că mi-am apărat jucătorii. Astăzi n-am făcut nimic din ce am pregătit. N-am fost agresivi, concentrați, pare c-am venit aici în vacanță. Astăzi n-au nicio scuză.

Eu, ca lider, trebuie să îmi asum responsabilitatea. Nu fug! Dar băieții trebuie să vadă ce vor ei în viața lor. Și azi n-am văzut o echipă, n-am văzut jucători cu voință de a căștiga, sincer. Dacă asta e ambiția noastră, e o mare problemă. Nu poți să joci cu echipele mari și să ai o atitudine ca asta.

Nu e echipa pe care o vreau eu. Nu m-am regăsit în această echipă. Le-am spus tot ce trebuie să facem și nu s-a făcut nimic. Îi respectăm pe suporteri că au venit, unii nu mănâncă să plătească bilet, vin sâmbătă la meci în loc să stea cu familia, iar noi ne-am făcut de rușine.

Bravo pentru Hermannstadt, o echipă bună. Trebuie să ne schimbăm mentalitatea. Azi am arătat mentalitate mică și nu vreau așa ceva. Cine nu e fericit la Poli, să-și caute echipă! O să am o discuție cu conducerea, n-am venit în România să fur niciun euro.

Am câștigat un cancer, a fost cel mai greu meci din viața mea. Am venit aici să îmi trăiesc pasiunea și sacrific multe. Azi e o dezamăgire foarte mare, nu ne-am respectat blazonul.

Citește și Peste 3 milioane de lei vor fi alocați pentru construirea unui nou corp de centrală la Spitalul Municipal din Pașcani

Să se uite în oglindă și să vadă ce rușine au produs astăzi. Sincer, îmi e rușine și îmi cer scuze clubului. Astăzi merităm ce am primit”, a declarat Tony Da Silva. 

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Doi tineri au ajuns la Spitalul Sf....
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Evaluarea activității IPJ . Inspectoratul de Poliție...
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

A crescut numărul cazurilor de infecții respiratorii...
Primăria Sinești

octombrie 24, 2024

„Crater” apărut pe drumul județean 207A din...