Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Poli Iași întâlnește Gloria Buzău în etapa a treia a Superligii

Sâmbătă, 27 iulie, stadionul Emil Alexandrescu va fi gazda unui meci interesant din cadrul etapei a treia a Superligii, în care Poli Iași va întâlni nou promovata Gloria Buzău. Partida va începe la ora 19:00 și promite să aducă spectacol pe terenul de joc.

Poli Iași, aflată într-o formă bună în debutul sezonului, după victoria din etapa trecută cu FC Botoșani, va căuta să-și continue parcursul pozitiv și să își consolideze poziția în clasament.

Echipa antrenată de Anthony da Silva a arătat un joc solid în primele două etape și speră să își mențină consistența în fața propriilor suporteri.

Declarațiile antrenorului Anthony da Silva la conferința de presă dinaintea partidei

„Un meci foarte important deoarece Gloria Buzău dorește să obțină prima victorie din acest sezon. Contează să fim uniți, contează ca atitudinea noastră în teren din primul până în ultimul minut să fie de învingători”.

Citește și: Cod galben de ploi torențiale și vijelii în 27 de județe.

La rândul său, fundașul Rareș Ispas a fost prezent la conferință. Acesta a subliniat faptul că adversarul are o echipă bine organizată în teren. Totodată, acesta a afirmat că este de așteptat să fie un meci dificil pentru ambele formații.

De cealaltă parte, Gloria Buzău vine după două rezultate slabe, adunând doar un punct din primele două partide. Astfel, va căuta să obțină un rezultat pozitiv care să le îmbunătățească poziția în clasament.

Poli Iași se află pe locul 8 în clasament, cu 3 puncte adunate în două partide. Iar Gloria Buzău pe locul 11 cu un singur punct. Meciul promite a fi unul intens, cu ambele echipe având obiective clare pentru această confruntare. Suporterii sunt așteptați să umple stadionul pentru a-și susține echipa preferată și a contribui la atmosfera deosebită de pe Emil Alexandrescu. Pentru Poli Iași acest meci reprezintă o oportunitate importantă de a aduna puncte valoroase și de a demonstra potențialul echipei în noul sezon al Superligii. (Cătălin Anechitoaiei)

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Doi tineri au ajuns la Spitalul Sf....
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Evaluarea activității IPJ . Inspectoratul de Poliție...
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

A crescut numărul cazurilor de infecții respiratorii...
Primăria Sinești

octombrie 24, 2024

„Crater” apărut pe drumul județean 207A din...