Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Poli Iași vrea să debuteze în noul sezon cu o victorie la Sepsi

Poli Iași vrea să debuteze în noul sezon cu o victorie la Sepsi. Înaintea debutului în noul sezon al Superligii, atmosfera la Poli Iași este una plină de determinare. Echipa este concentrată asupra primului meci programat pe 13 iulie, în deplasare, împotriva echipei Sepsi. În acest context, unul dintre liderii vestiarului echipei, Mihai Bordeianu, a subliniat importanța unui start bun: „Dorim să începem bine, cu un rezultat pozitiv la Sepsi. Obiectivul nostru este să depășim emoțiile trăite anul trecut și să ocupăm un loc cât mai înalt în clasament. Avem încredere că putem realiza acest lucru, dar trebuie să abordăm fiecare meci cu seriozitate și determinare.”

Citește și: Botoșani: Program limitat de furnizare a apei potabile în mai multe comune.

De asemenea, Antrenorul Anthony da Silva și-a exprimat încrederea în echipă și în strategia adoptată pentru acest sezon: „Vreau să mulțumesc întregii echipe pentru eforturile depuse în sezonul trecut. Acum, începem o nouă etapă, păstrând baza solidă de jucători cu caracter și aducând îmbunătățiri echipei. Avem acum doi jucători pe post și suntem pregătiți să facem față provocărilor sezonului. Fiecare meci este o oportunitate de a lupta pentru cele trei puncte. Desigur, Sepsi este o echipă puternică, dar ne dorim să obținem un rezultat pozitiv. Ceea ce contează cel mai mult pentru mine este ca jucătorii să intre pe teren cu curaj și să joace cu bucurie.”

Aceste declarații au fost făcute într-o întâlnire cu presa, în care echipa și-a exprimat hotărârea de a realiza un debut promițător în noul sezon al Superligii și de a începe parcursul competițional cu dreptul. (Cătălin ANECHITOAIEI).

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Doi tineri au ajuns la Spitalul Sf....
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Evaluarea activității IPJ . Inspectoratul de Poliție...
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

A crescut numărul cazurilor de infecții respiratorii...
Primăria Sinești

octombrie 24, 2024

„Crater” apărut pe drumul județean 207A din...