Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Poșta Română deschide un nou oficiu în cartierul Dacia

Conducerea Poștei Române din Iași a analizat faptul că, în perioadele trecute, cu precădere la sfârșitul fiecărui an, oficiile poștale sunt extrem de aglomerate. Acest aspect a fost sesizat și la oficiul din cartierul Alexandru cel Bun. Context în care angajații trebuie să ofere servicii pentru circa 100.000 de persoane, astfel că se creează cozi interminabile.

Soluția companiei este să înființeze un nou ghișeu în cartierul Dacia. În prezent, angajații de la Oficiul Poștal nr. 11 servesc patru cartiere din Iași, Alexandru cel Bun, Mircea cel Bătrân, Galata și Dacia. Având în vedere numărul mare de cetățeni care depind doar de un singur oficiu poștal, compania a hotărât să înființeze acest nou punct de lucru care va purta titulatura de ghișeul 1 al Oficiului Poștal 11.

Vezi un alt articol: Iașul se alătură rețelei UNESCO de orașe creative!

Precizăm că anterior, cu mulți ani în urmă, în cartierul Dacia a mai funcționat oficiul numarul 5, însă activitatea sa a fost suspendată și transferată altor unități poștale. Pregătirea și amenajarea noului oficiu sunt în lucru și ar urma să fie deschis publicului în săptămînile următoare.

Nu uita să ne urmărești pe Instagram și pe Facebook pentru a fi la curent cu toate informațiile!

Primăria Iași

octombrie 25, 2024

Poli Iași se pregătește pentru meciul cu...
Primăria Iași

octombrie 25, 2024

Aeroportul scoate la licitație noi spații comerciale....
Primăria Iași

octombrie 25, 2024

Trenul Chișinău-Iași va circula până la Holboca....
Primăria Pașcani

octombrie 25, 2024

Avem gaz metan în cartierul Gâștești. Primarul...