Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Prefectura Iași se mută din sediul „Casa Pătrată”. Clădirea va fi supusă unui amplu proces de reabilitare

Prefectura Iași se mută din sediul „Casa Pătrată”. Clădirea va fi supusă unui amplu proces de reabilitare.

Astfel, activitatea Instituției Prefectului -Județul Iași va fi relocată temporar într-un spațiu pus la dispoziție de Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iaşi. Acesta este situat în Bulevardul Chimiei nr. 1A.

Adresele de e-mail și numerele de telefon ale instituției rămân neschimbate, Compartimentul Relații cu Publicul fiind ultima structură care își va reloca activitatea în noua locație din Bulevardul Chimiei nr. 1A.

„Aceste lucrări de renovare sunt esențiale pentru a asigura un mediu adecvat atât pentru angajații instituției, cât și pentru cetățeni. Relocarea temporară a activității este necesară pentru a facilita efectuarea lucrărilor, asigurând în același timp desfășurarea eficientă a activității Instituției Prefectului-județul Iași”, a declarat prefectul Felix Guzgă.

Pentru a răspunde cât mai bine nevoilor cetățenilor, adresele de e-mail și numerele de telefon ale instituției rămân neschimbate. Compartimentul Relații cu Publicul fiind ultima structură care își va reloca activitatea în noua locație din Bulevardul Chimiei nr. 1A.

Citește și Două grădinițe din Iași vor fi refăcute cu fonduri din Programul „Școli Sigure și Sănătoase”

Palatul Administrativ, cunoscut sub denumirea de „Casa Pătrată”, nu a beneficiat de renovări majore de peste 50 de ani. Din această cauză, clădirea necesită intervenții urgente pentru a preveni degradarea cauzată de factori climatici și de procesul de îmbătrânire a materialelor.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Doi tineri au ajuns la Spitalul Sf....
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Evaluarea activității IPJ . Inspectoratul de Poliție...
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

A crescut numărul cazurilor de infecții respiratorii...
Primăria Sinești

octombrie 24, 2024

„Crater” apărut pe drumul județean 207A din...