Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Primăria Ciurea construiește un centru de zi dedicat copiilor

Primăria Ciurea construiește un centru de zi dedicat copiilor. Au început lucrările pentru construirea în satul Lunca Cetățuii (Zanea) a Centrului de zi „Sfântul Spiridon” pentru copiii expuși riscului de a fi separați de familie 🏠, un proiect finanțat prin intermediul Planului Național de Redresare și Reziliență, în cadrul Apelului nr. PNRR/2022/C13/11.

Centrul, al cincilea de acest tip din comună, după Centrele de zi „Sfântul Nicolae” din satul Lunca Cetățuii, „Sfântul Stelian” din satul Ciurea, „Dumbrava Minunată”din satul Dumbrava și „Scufița Roșie” din satul Picioru Lupului, are ca obiectivprimordial prevenirea abandonului și instituționalizarea copiilor, prin asigurarea pe timpul zilei a unor activități de.

  • îngrijire,
  • educație,
  • recreere,
  • socializare,
  • consiliere,
  • dezvoltarea deprinderilor de viață independentă și orientare școlară și profesională pentru copiii care îi vor trece pragul.

Citește și: Restricții de circulație pe bulevardul Independenței începând de astăzi.

Prin construirea acestui centru de zi ne propunem să asigurăm un mediu adecvat pentru dezvoltarea copiilor expuși riscului de a fi separați de familiile lor, contribuind astfel la prevenirea separării și promovarea unui mediu familial stabil pentru aceștia.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Doi tineri au ajuns la Spitalul Sf....
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Evaluarea activității IPJ . Inspectoratul de Poliție...
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

A crescut numărul cazurilor de infecții respiratorii...
Primăria Sinești

octombrie 24, 2024

„Crater” apărut pe drumul județean 207A din...