Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Meniu

Primăria Iași adoptă măsuri drastice de austeritate

Primăria Iași adoptă măsuri drastice de austeritate, anunțând desființarea a 24 de posturi de conducere în cadrul instituției. Această decizie vine în contextul unui efort susținut de reducere a cheltuielilor în sectorul public local.

Conform declarațiilor primarului Mihai Chirica, această schimbare reprezintă o parte esențială a strategiei de optimizare a administrației publice. El subliniază că reducerea costurilor este vizibilă în întregul sector public. Eliminarea unor posturi de conducere, inclusiv la nivel local, este un pas necesar.

Citește și: Proiect OUG: Măsuri drastice împotriva jocurilor de noroc.

„Ne propunem să eficientizăm structura publică, care în unele cazuri s-a dezvoltat excesiv. Din aproximativ 10-11% dintre posturile de conducere, doar 8% vor rămâne active. Având în vedere numărul maxim, estimat la aproximativ 800, putem estima că aproximativ 24 de posturi de conducere vor fi eliminate”, a punctat primarul Chirica.

Această decizie se înscrie într-un efort mai amplu de adaptare la noile realități financiare și de optimizare a resurselor disponibile în beneficiul comunității locale.

Nu ezitați să ne urmăriți pe Facebook, respectiv pe Instagram.

Primăria Popricani
Primăria Iași

iulie 12, 2024

CTP adoptă măsuri pentru a combate efectele...

Fatal error: Uncaught ErrorException: md5_file(/home/adminis/public_html/wp-content/litespeed/css/57ffe7520f53bca7da792252d67a8b09.css.tmp): failed to open stream: No such file or directory in /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php:130 Stack trace: #0 [internal function]: litespeed_exception_handler(2, 'md5_file(/home/...', '/home/adminis/p...', 130, Array) #1 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php(130): md5_file('/home/adminis/p...') #2 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(837): LiteSpeed\Optimizer->serve('https://adminis...', 'css', true, Array) #3 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(330): LiteSpeed\Optimize->_build_hash_url(Array) #4 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(264): LiteSpeed\Optimize->_optimize() #5 /home/adminis/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): LiteSpeed\Optimize->finalize in /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php on line 130