Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Meniu

Primăria Moțca nu renunță la evenimentele cu tradiție organizate în luna decembrie

Primăria Moțca nu renunță la evenimentele cu tradiție organizate în luna decembrie. ”Ordonanța austerității”, cea care vizează reducerea cheltuielilor pe anul 2023, în vederea încadrării în ținta de deficit bugetat, taie și din bugetul Primăriei Moțca, pentru organizarea evenimentelor din luna decembrie.

Însă pentru a susține aceste activități cu tradiție, primarul comunei, Serioja Constantin Hobincă a spus că s-a găsit o soluție. Cu ajutorul sponsorilor, aceste evenimente vor avea loc.

”Urmare a restricțiilor impuse de Ordonanta nr 90/27.10.23 am fost nevoiți să apelăm la sponsori. Asta pentru buna desfășurare a evenimentelor lunii decembrie devenite tradiționale deja pentru a fi organizate de către administrația publică locală, printre care:

Vezi și: Acces parțial restricționat pe strada General Berthelot.

 Pomul de Crăciun, constând în pachete cu dulciuri pentru 640 de copii din școlile și grădinițele din comuna Moțca. Acestea vor fi predate până pe 19.12.2023 conducerii școlii pentru a fi distribuite până pe 22.12.2023.

MULTUMIM MULT firmei KOSAROM din Pașcani care a sponsorizat cu toată suma necesară acestui obiectiv.

– Festival de Datini și Obiceiuri de An Nou. De pe 31.12.2023 din Curtea Căminului Cultural Moțca ce va începe de la ora 12,00.

– NUNTA DE AUR de pe 27.12.2023, ora 13,00, unde cele 14 familii care în cursul anului 2023 au împlinit 50 de ani de la căsătorie, adică au fost căsătoriți în anul 1973.

– CENTENAR 2023 în care vom felicita pe domnul OJICA VASILE, veteran de război, care împlinește 100 de ani de viață pe 22.12.2023.

Mulțumim și celorlalte firme care au făcut sponsorizări și fără de care nu ar fi fost posibilă organizarea acestor evenimente:

  • DAROCONSTRUCT
  • MOLDCARPATI
  • SIMMAR
  • LORIMER
  • TV SAT
  • BCC
  • POPAS MOȚCA

Citește și:Tomac crede că nu vom intra în Schengen.

Sponsorilor le doresc un an mai bun în anul ce vine, cifra de afaceri și profit mai mare … iar pe viitor să le păstreze Dumnezeu obiceiul de a sponsoriza u.a.t.-ul pe teritoriul căreia și comunitatea cu care își desfășoară activitățile economice.

DOAMNE-AJUTĂ!”, a anunțat primarul comunei Moțca, pe pagina sa de facebook.

Nu ezitați să ne urmăriți pe Facebook, respectiv pe Instagram, pentru a fi la curent cu toate informațiile din județ!

Primăria Iași

aprilie 12, 2024

12 consilieri de probațiune din județul Iași...
Primăria Iași

aprilie 12, 2024

Licitația pentru construcția noului depou din Dacia...
Primăria Iași

aprilie 12, 2024

Restricții de circulație pe Bulevardul Socola. Pe...
Primăria Târgu Frumos

aprilie 12, 2024

Ansamblu de dansuri populare la Târgu Frumos....