Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Primăria Tomești organizează Zilele Comunei 2024

Primăria Tomești organizează Zilele Comunei 2024

Primăria Tomești organizează Zilele Comunei 2024: Programul complet și artiștii invitați

Primăria Tomești anunță cu entuziasm organizarea celei de-a XII-a ediții a Zilelor Comunei, ce se va desfășura în perioada 7-8 septembrie 2024. Evenimentul promite un spectacol grandios pentru toți locuitorii comunei și nu numai.

Primarul Ștefan Timofte a declarat că scopul evenimentului este să ofere un program variat și plin de distracție. În fiecare an, Zilele Comunei sunt ocazia perfectă pentru tomeșteni de a se bucura de activități culturale și sportive.

Programul începe sâmbătă, 7 septembrie, cu o serie de competiții sportive. Între orele 10:00 și 12:00, va avea loc Cupa Tomeștiului la fotbal pe stadionul „Mircea Andrioaie”. După-amiază, între orele 12:00 și 14:00, sunt programate concursuri de atletism, ciclism și flotări, tot pe stadion. De la 14:00 la 15:00, Parcul Unirii și Sala Sporturilor Tomești vor găzdui competiții de șah și table.

Citește și Premiera pe țară a piesei „Haga”, în deschiderea noii stagiuni a Teatrului Național Iași

Programul artistic începe la ora 16:30 și se va desfășura până la 21:00. Pe scenă vor urca Anastasia Balan, Teodora Luncanu, Petro Petrutza și Iulian Gălușcă, urmat de dansatorii de la Edelweiss.

De la 18:00, Ansamblul „Busuiocul” din Bacău va încânta publicul, iar Laurențiu Popescu din Republica Moldova va cânta de la 19:30. În încheierea serii, Liliana Cazac din Republica Moldova va susține un recital de muzică ușoară și populară.

Duminică, 8 septembrie, evenimentele continuă cu slujba religioasă la Biserica Tomești, urmată de dezvelirea și sfințirea bustului lui I. C. Brătianu între 15:30 și 16:30. Programul artistic de după-amiază va începe la Amfiteatrul Petru Oarza, cu recitaluri de Mimi Giulia Haidău, Eliza Spiridon și alții, inclusiv trupa Direcția 5 și trupa Lupii lui Calancea. Evenimentul se va încheia cu un impresionant foc de artificii la 22:15.

Primarul Ștefan Timofte a subliniat că organizatorii au pregătit multe surprize și au selecționat artiști de calitate, ținând cont de buget și proiectele în desfășurare. Zilele Comunei Tomești 2024 promit să fie un adevărat succes și un prilej de bucurie pentru toți participanții.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Doi tineri au ajuns la Spitalul Sf....
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Evaluarea activității IPJ . Inspectoratul de Poliție...
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

A crescut numărul cazurilor de infecții respiratorii...
Primăria Sinești

octombrie 24, 2024

„Crater” apărut pe drumul județean 207A din...