Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Primul tramvai Bozankaya din noul lot de 18 unități va ajunge la Iași în 15 luni

Primul tramvai Bozankaya din noul lot de 18 unități va ajunge la Iași în 15 luni.

Compania Bozankaya a anunțat oficial că a fost selectat drept furnizor după ce a prezentat cea mai avantajoasă ofertă. Aceasta în valoare de 141,4 milioane de lei, mai convenabilă decât valoarea estimată a contractului, de 177,2 milioane de lei.

Noile tramvaie vor avea o capacitate minimă de 135 de pasageri. Cel puțin 30 de locuri pe scaune și minimum cinci locuri accesibile pentru persoanele cu dizabilități.

Acestea vor avea o lungime de aproximativ 22 de metri și sunt dotate cu tehnologii de ultimă generație,  aer condiționat, încălzire, Wi-Fi, GPS, panouri LED, sisteme de climatizare, sisteme de avertizare în caz de coliziune, reprezentând o investiţie în viitorul mobilităţii urbane din Iaşi.

Citește și În terminalul T4 al Aeroportului Iași, sunt disponibili pentru închiriere 2.500 de metri pătrați destinați spațiilor comerciale

„Această realizare reflectă angajamentul nostru față de inovație, excelență și avansarea transportului urban sustenabil, dar și continuarea bunei colaborări cu autoritățile locale. Așteptăm cu nerăbdare să contribuim la infrastructura de transport public din Iași și să le oferim o experiență de deplasare superioară cetăţenilor prin furnizarea soluţiilor de transport de ultimă generaţie”, a declarat Aytunç Günay, președintele Consiliului de Administrație al companiei Bozankaya.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

octombrie 25, 2024

Poli Iași se pregătește pentru meciul cu...
Primăria Iași

octombrie 25, 2024

Aeroportul scoate la licitație noi spații comerciale....
Primăria Iași

octombrie 25, 2024

Trenul Chișinău-Iași va circula până la Holboca....
Primăria Pașcani

octombrie 25, 2024

Avem gaz metan în cartierul Gâștești. Primarul...