Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Meniu

Problema câinilor la Pașcani – Primarul promite, dar realitatea e alta

Câinii fără stăpân reprezintă o problemă crescută în orașul Pașcani. Primarul Marius Pintilie afirmă că se iau măsuri pentru colectarea lor de pe străzi. Cu toate acestea, numărul patrupedelor vagabonde crește în mod alarmant în zonă, contrar promisiunilor făcute de edil în urmă cu câteva luni. Imaginile recente surprind câinii comunitari în elementul lor natural. Fără griji, pe străzile din Pașcani, iar trecătorii par să fie tot mai îngrijorați de prezența lor.

Într-o recentă conferință de presă, viceprimarul Cristian Rățoi a recunoscut că a fost informat despre această problemă. El a asigurat că va discuta cu primarul, având în vedere că serviciul de ecarisaj nu mai intră în sfera sa de competențe. Consilierul PSD Gabriela Nedelcu a adus subiectul în atenția Consiliului Local în cadrul ședinței ordinare de astăzi.

Vezi o altă știre: Numărul animalelor abandonate crește cu o rapiditate alarmantă.

Nedelcu a subliniat că mulți părinții nevoiți să meargă cu copiii pe jos la școală, sunt speriați din cauza numărului mare de câini agresivi din zonă și a cerut autorităților să ia măsuri concrete.

În ciuda promisiunilor anterioare, primarul a admis că se fac capturi, dar nu a oferit detalii despre eficacitatea acestor măsuri. Astfel, situația câinilor comunitari la Pașcani persistă ca o problemă nerezolvată. Comunitatea așteaptă cu nerăbdare măsuri concrete din partea autorităților locale.

Urmăriți-ne și pe paginile de socializare: Instagram și Facebook.

Primăria Popricani
Primăria Iași

iulie 12, 2024

CTP adoptă măsuri pentru a combate efectele...

Fatal error: Uncaught ErrorException: md5_file(/home/adminis/public_html/wp-content/litespeed/css/2abc61f000d96e62e907891e813502de.css.tmp): failed to open stream: No such file or directory in /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php:130 Stack trace: #0 [internal function]: litespeed_exception_handler(2, 'md5_file(/home/...', '/home/adminis/p...', 130, Array) #1 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php(130): md5_file('/home/adminis/p...') #2 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(837): LiteSpeed\Optimizer->serve('https://adminis...', 'css', true, Array) #3 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(330): LiteSpeed\Optimize->_build_hash_url(Array) #4 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(264): LiteSpeed\Optimize->_optimize() #5 /home/adminis/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): LiteSpeed\Optimize->finalize in /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php on line 130