Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Meniu

Programul lucrărilor de reparații ale sistemului rutier din ampriza căii de rulare

Programul lucrărilor de reparații ale sistemului rutier din ampriza căii de rulare.

Mijloacele  de transport în comun din Iași funcționează aproximativ 17 ore pe zi, iar acest ritm intens obligă CTP să aibă un program riguros de mentenanță și modernizare a infrastructurii.

Compania de Transport Public Iași desfășoară un program constant de lucrări ale sistemului rutier din ampriza căii de rulare. Lucrările sunt realizate în funcție de trafic și de programul mijloacelor de transport, pentru a nu întrerupe serviciile de transport public.

Lucrări curente

Anul acesta am realizat lucrări pentru refacerea sistemului rutier în ampriza căii de rulare, pe următoarele tronsoane:
* Pasaj Octav Băncilă – intersecția Moara 1 Mai (LIDL): 782 metri cale dublă
* Intersecția str. Gării cu str. Silvestru – intersecția str. Bacinschi cu str. Străpungere Silvestru: 233 metri cale dublă
* Intersecția str. Moara 1 Mai cu str. Canta – Rond Canta: 978 metri cale dublă
* Intersecția str. Muzicescu cu str. Arcu – intersecția str. Arcu cu str. Gării: 230 metri cale dublă
* Intersecția str. Arcu nr. 2-22: 363 metri cale simplă

Lucrări programate pentru următoarele luni

După finalizarea acestor lucrări, vom continua cu refacerea și colmatarea rosturilor de-a lungul liniilor de tramvai, urmând ca recepția finală să aibă loc în toamna acestui an. În viitorul apropiat, vom începe lucrările de refacere a sistemului rutier pe tronsonul dintre intersecția str. Gării cu str. Silvestru și Podul de Piatră, pe o lungime de 801 metri cale dublă.

Citește și Ieșenii sunt așteptați în acest weekend la „Iașul în Bucate” în Grădina Palas

Lucrări finalizate

La sfârșitul anului trecut, am reușit să finalizăm lucrările de refacere a sistemului rutier și colmatarea rosturilor de-a lungul liniilor de tramvai pe tronsonul dintre intersecția străzilor Bacinschi și Străpungere Silvestru, până la blocul CL 9. Acestea au acoperit 324 de metri cale dublă.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Popricani
Primăria Iași

iulie 12, 2024

CTP adoptă măsuri pentru a combate efectele...

Fatal error: Uncaught ErrorException: md5_file(/home/adminis/public_html/wp-content/litespeed/css/c00e091d9825e42a977d8052f9f8bd2a.css.tmp): failed to open stream: No such file or directory in /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php:130 Stack trace: #0 [internal function]: litespeed_exception_handler(2, 'md5_file(/home/...', '/home/adminis/p...', 130, Array) #1 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php(130): md5_file('/home/adminis/p...') #2 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(837): LiteSpeed\Optimizer->serve('https://adminis...', 'css', true, Array) #3 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(330): LiteSpeed\Optimize->_build_hash_url(Array) #4 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(264): LiteSpeed\Optimize->_optimize() #5 /home/adminis/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): LiteSpeed\Optimize->finalize in /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php on line 130