Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Meniu

Proiecte sociale importante pentru locuitorii comunei Miroslovești

Alături de  proiectele de investiții pentru modernizarea drumurilor, a zonelor destinate bicicliștilor,  achiziția de utilaje noi sau iluminatul public, administrația publică locală din Miroslovești implementează și proiecte cu finanțare europeană în domeniul social. În acest sens, primarul Constantin Cojocaru a luat decizia de a veni în sprijinul bătrânilor și a copiilor. Acest lucru prin crearea unei rețele de centre de zi de asistență și recuperare pentru persoane vârstnice.

Vezi și: Primăria Miroslovești ajută financiar două familii care trec prin clipe grele.

În comuna Miroslovești înființăm un centru de zi pentru bătrâni. În cadrul acestui centru vom dispune de posibilități de recuperare pentru bătrâni dar vom avea și posibilitatea de a oferi îngrijiri la domiciliu. Locația a fost stabilită în spatele muzeului din localitate”, a declarat Constantin Cojocaru.

Investiția este asigurată prin PNRR.

Mai avem prinsă finanțare pentru realizarea unui centru de zi pentru copii cu probleme sociale. Sunt două proiecte importante din punct de vedere social pentru comunitatea noastră și cred că sunt bine venite”, a adăugat edilul.

Nu au fost uitate nici serviciile publice. Actuala locație unde funcționează primăria va fi desființată și va fi construită o nouă clădire, compartimentată și modernizată pentru ca funcționarii publici dar și cetățenii comunei să poată beneficia de servicii administrative de calitate.

Citește și: Piste de bicicliști în Miroslovești.

„Prin Compania Națională de Investiții avem un proiect care a fost prins pe lista de finanțare cu privire la înființarea unei noi primării. Suntem primii prinși pe listă. Am achiziționat terenul necesar. De anul viitor se va da drumul la finanțare pentru acest tip de obiective. Noua clădire va fi una modernă, compartimentată așa cum ar trebui să fie orice primărie”, a încheiat primarul comunei Miroslovești. Tot prin PNRR, școlile din satele Verșeni și Soci vor face obiectul proiectul „Construirea și dezvoltarea unei rețele-pilot de școli verzi”.

Nu uita să ne urmărești pe Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate informațiile!

Primăria Iași

decembrie 1, 2023

S-a decis la ultima ședință a Consiliului...
Primăria Schitu Duca

decembrie 1, 2023

În această zi plină de însemnătate și...
Primăria Butea

noiembrie 30, 2023

“Vă invităm la târgul de cadouri de...
Primăria Tomești

noiembrie 30, 2023

Investiția se va face din fonduri guvernamentale....