Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Protest pe pasarela Bucium. Șoferii sunt nemulțumiți de cozile infernale

Protest pe pasarela Bucium. Șoferii sunt nemulțumiți de cozile infernale . Vineri după-amiază are loc un protest pe pasarela Socola. Mai multe persoane se află pe pod cu diferite mesaje la adresa autoritatilor. „Ne sufocăm pe infrastructura ceaușistă”, „Dați-ne drumul, hoților”, „Imbătrânim în trafic”, sunt o parte din mesajele afișate.

Protestul a fost anunțat de ieri pe grupurile de Facebook. „Locuitorii cartierului Bucium vor face o „plimbare” pe pasarela Socola în semn de protest pentru lucrările aflate în desfășurare și pentru cele ce urmează la pasajul Socola. Lucrări care nu au prevăzut și variante ocolitoare. Dacă acum faceți 30 de minute pe bulevardul Poitiers până în Bularga, gandiți-vă ce va fi când vor începe lucrările la pasaj”, a menționat unul dintre cetățeni pe un grup de Facebook.

citește și: Pe pasajul Socola și în zona sensului giratoriu de la Baza 3 vor fi benzi reversibile pentru circulație

Reacția vine ca urmare a timpilor de tranzitare a zonei. ZIlnic, șoferii sunt nevoiți să stea în coadă zeci de minute pentru a traversa zona Bucium. În dimineața zilei de marți, s-a format din nou un blocaj monumental de mașini pe șoseaua Bucium. La primele ore ale dimineții, șoferii și-au exprimat frustrarea față de lucrările în desfășurare la intersecția de pe bulevardul Poitiers. Acestea au continuat în ciuda programului stabilit de municipalitatea ieșeană, ce prevedea efectuarea lucrărilor doar în timpul nopții. În același timp, firma de construcții a anunțat închiderea accesului dinspre Bucium către strada Trei Fântâni pentru o perioadă de o lună.

Urmărește-ne pe Facebook, dar și pe Instagram, pentru a fi primul care află noutățile!

Primăria Iași

iunie 14, 2024

Ziua Transportatorului. În fiecare an, în a...
Primăria Grajduri
Primăria Iași
Primăria Iași

iunie 14, 2024

Showroom auto la Palas! În perioada 21-23...