Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Meniu

Rechizite pentru “Copii de nota 10”, din partea municipalității

Municipalitatea ieşeană va organiza, sâmbătă, în Parcul Expoziţiei, o acţiune cultural-caritabilă intitulată „Copii de nota 10”. Prin intermediul acestei activități, sunt ajutaţi şcolarii şi preşcolarii din Iaşi care provin din familii defavorizate.

Primarul Mihai Chirica a declarat că 650 de copii care provin din 320 de familii defavorizate vor primi ajutoare de urgenţă în natură, în valoare de 135 lei, costul tuturor pachetelor fiind de 87.750 lei.

Vezi și: Daruri oferite la început de an școlar.

„Pentru a sprijini copiii aflaţi în dificultăţi sociale, Direcţia de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei, care ţine în evidenţă familiile aflate într-o situaţie financiară deosebită, va întreprinde o acţiune pe data de 11 septembrie, în aer liber, unde aşteptăm 650 de copii. Fiecare dintre ei va primi un ghiozdan cu rechizite şcolare necesare începerii anului şcolar, precum şi dulciuri. Bineînţeles, rechizitele sunt împărţite pe categorii de vârstă. Evenimentul beneficiază şi de sprijinul artiştilor Ateneului Naţional din Iaşi, care vor susţine un moment artistic”, a precizat Chirica.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

mai 17, 2024

În perioada 16-19 mai se vor duela...
Primăria Moțca

mai 17, 2024

Sâmbătă, 18 mai, în comuna Moțca, va...
Primăria Schitu Duca

mai 17, 2024

Săptămâna aceasta, au demarat lucrările pe un...