Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Regulamentul de organizare și desfășurare a comerțului stradal în municipiul Iași a fost stabilit de Primărie

Regulamentul de organizare și desfășurare a comerțului stradal în municipiul Iași a fost stabilit de Primărie.

A fost publicat proiectul de decret privind regulamentul de organizare a activității comerciale pe străzile din Iași. Comercianții care nu respectă aceste prevederi se expun la amenzi în valoare de până la 2000 de lei.

Primăria Municipiului Iaşi a făcut public proiectul de hotărâre cu privire la regulamentul de organizare şi desfăşurare a comerţului stradal. Cetăţenii din Iaşi au o perioadă de 10 zile la dispoziţie pentru a transmite primăriei sugestii, propuneri sau opiniile lor, care vor fi luate în considerare ca fiind recomandări. După acest interval de timp, proiectul va fi supus votului şi aprobat de către membrii Consiliului Local.

Citește și VIDEO. Reparațiile la una dintre cele patru clădiri ale Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie au fost finalizate

Zece zile în dezbatere publică

Recent, au fost publicate regulile pe care trebuie să le respecte comercianții care doresc să-și vândă produsele pe străzile din municipiul Iași, în vederea unei mai bune organizări a activităților de comerț stradal.

Sancținui cu amenzi de peste 1.500 de lei

Nerespectarea regulamentului publicat sau neîndeplinirea obligațiilor stabilite prin acesta poate avea consecințe financiare și contravenționale, în funcție de caz. Astfel, în cazul ocupării domeniului public al municipiului Iași fără a avea un contract sau aviz de amplasare emis de Primăria Municipiului Iași, se va aplica o amendă contravențională în valoare de 1.000 de lei până la 2.000 de lei.

Nu uita să ne urmărești pe Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate informațiile!

Primăria Iași

octombrie 25, 2024

Poli Iași se pregătește pentru meciul cu...
Primăria Iași

octombrie 25, 2024

Aeroportul scoate la licitație noi spații comerciale....
Primăria Iași

octombrie 25, 2024

Trenul Chișinău-Iași va circula până la Holboca....
Primăria Pașcani

octombrie 25, 2024

Avem gaz metan în cartierul Gâștești. Primarul...