Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Meniu

Restricții de circulație în cartierul Dacia

Restricții de circulație în cartierul Dacia. Începând de astăzi și până 6 iulie 2024, circulația va fi închisă pe Aleea Prof. I. Simionescu din cartierul Dacia între numărul 1, bloc M3 și numărul 5, bloc M1, în intervalul orar 08:00 – 18:00. Această măsură este necesară pentru efectuarea lucrărilor de refacere a carosabilului de către echipele S.C. CITADIN S.A., în funcție de condițiile meteorologice. Scopul acestor lucrări este menținerea tramei stradale într-o stare bună de exploatare și asigurarea siguranței circulației. În timpul desfășurării lucrărilor, accesul mașinilor de intervenție ale Ambulanței, Poliției, Jandarmeriei și Inspectoratului pentru Situații de Urgență va fi asigurat pe tronsonul respectiv.

Citește și Pacienții de la IRO Iași, care au nevoie de chimioterapie, primesc tratament în spații recent renovate

În perioada menționată, se recomandă ca locuitorii din zonă să își planifice rute alternative și să fie atenți la semnalizările temporare pentru circulație. Pentru situații de urgență, accesul va fi permis exclusiv pentru vehiculele de intervenție. S.C. CITADIN S.A. va monitoriza lucrările în funcție de vreme pentru a asigura calitatea și durabilitatea reparațiilor efectuate. Compania își cere scuze pentru eventualele neplăceri cauzate de aceste măsuri și mulțumește locuitorilor pentru înțelegere.

Nu uita să ne urmărești pe Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate informațiile!

Primăria Popricani
Primăria Iași

iulie 12, 2024

CTP adoptă măsuri pentru a combate efectele...

Fatal error: Uncaught ErrorException: md5_file(/home/adminis/public_html/wp-content/litespeed/css/2e32b244dddf89d9c137618b2def2782.css.tmp): failed to open stream: No such file or directory in /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php:130 Stack trace: #0 [internal function]: litespeed_exception_handler(2, 'md5_file(/home/...', '/home/adminis/p...', 130, Array) #1 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php(130): md5_file('/home/adminis/p...') #2 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(837): LiteSpeed\Optimizer->serve('https://adminis...', 'css', true, Array) #3 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(330): LiteSpeed\Optimize->_build_hash_url(Array) #4 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(264): LiteSpeed\Optimize->_optimize() #5 /home/adminis/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): LiteSpeed\Optimize->finalize in /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php on line 130