Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Restricții de circulație în comuna Cristești

Restricții de circulație în comuna Cristești. Astăzi, 17 octombrie 2024, circulația va fi complet oprită pe strada Herești și strada De Sub Deal din comuna Cristești. Această măsură se încadrează într-o campanie mai amplă de îmbunătățire a infrastructurii rutiere în zonă. Autoritățile locale au anunțat că accesul pe aceste străzi va fi interzis pe parcursul întregii zile.

Singura excepție este strada Dumbravă, care va rămâne deschisă. Aceasta va permite accesul pentru ieșirea și intrarea dinspre pădure. Restul străzilor din Herești, inclusiv cele din zona “sat”, vor fi complet blocate. Restricțiile vor fi aplicate inclusiv până la intersecția cu strada Țintilă.

Citește și: Studenții din Iași pot obține burse pentru a studia în Indonezia

Locuitorii din zonă sunt sfătuiți să își lase vehiculele pe strada Dumbravă sau pe strada Principală. Aceasta va ajuta la evitarea inconveniențelor cauzate de lucrările în desfășurare. Autoritățile recomandă, de asemenea, ca cei care doresc să iasă din case să o facă devreme. Circulația va fi restricționată pe parcursul întregii zile, iar aceste măsuri sunt necesare pentru buna desfășurare a lucrărilor.

Lucrările de turnare a stratului de uzură sunt esențiale pentru îmbunătățirea condițiilor de trafic. Aceste proiecte vor contribui la siguranța și confortul călătorilor din zonă. Autoritățile promit că lucrările vor fi finalizate cât mai curând posibil. În acest fel, se va asigura o circulație fluidă și în siguranță pe aceste străzi.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Schitu Duca

octombrie 23, 2024

Săptămâna trecută, Consiliul Local Schitu Duca a...
Primăria Iași

octombrie 23, 2024

Cursuri gratuite de anatomie pentru admiterea la...
Primăria Ungheni

octombrie 23, 2024

Intervenție salvatoare: Polițiștii au salvat o lebădă...
Primăria Iași

octombrie 23, 2024

UAIC vs TUIASI. Miza: Palatul Universitar. Universitatea...