Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Meniu

Restricții de circulație în Târgu Frumos

Restricții de circulație în Târgu Frumos. Luna viitoare încep lucrările la sensul giratoriu de pe drumul ce leagă localitatea de Botoșani. Constructorul a demarata, în această săptămână, reabilitarea a 1,7 km din intravilanului orașului Târgu Frumos și sperăm să termine până în Septembrie. Intersecția dintre strada Petru Rareș și drumul European oferă posibilitarea realizării unui sens giratoriu.

Citește și: Se lucrează la podurile dintre Târgu Frumos și Botoșani.

Lucrările sunt complexe astfel încât circulația va fi complet închisă pe strada din oraș. Contractul de modrenizare a drumului spre Botoșani are o valoare de 267 milioane de lei, dar a crescut datorită problemelor apărute pe teren până la 316 milioane de lei, . Peste 40 km din cei 75 km de drum dintre Tg. Frumos şi Botoşani se află pe teritoriul judeţului Iaşi. În final, şoseaua va avea o platformă de 9 metri, cu o lăţime a căii de rulare de 2 × 3,5 metri, acostamentul de-a lungul fiecărei benzi fiind de un metru. Termenul de finalizare expiră la toamnă.

Urmăriți-ne și pe paginile de socializare: Instagram și Facebook pentru a fi la curent cu toate informațiile din județul tău!

Primăria Cotnari
Primăria Coarnele Caprei

septembrie 21, 2023

Biciclete pentru copii ai căror părinți lucrează...
Primăria Rediu

septembrie 21, 2023

Concursul de angajare unde există suspiciuni de...
Primăria Neculce

septembrie 21, 2023

Campania Națională „Comune curate” ajunge în comuna...