Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Restricții de circulație la Raliul Iașului 2024

Restricții de circulație la Raliul Iașului 2024

Restricții de circulație la Raliul Iașului 2024. Organizatorii Raliului Iașului 2024, Asociația Sportivă XS MOTORSPORT, au anunțat restricții de circulație în oraș pe durata evenimentului. Aceste măsuri sunt necesare pentru desfășurarea în siguranță a competiției, care reprezintă a șaptea etapă a Campionatului Național de Raliuri. Comisia de Circulație a Municipiului Iași a avizat restricțiile de circulație pe mai multe străzi cheie din oraș.

Astfel, traficul pe Strada Palat și Piața Palat va fi restricționat începând de:

  • joi, 29 august 2024, de la ora 24:00, până duminică, 1 septembrie 2024, la ora 24:00.

Citește și: FILIT 2024 recrutează voluntari. Cei interesați se pot înscrie până pe 30 august

De asemenea, circulația pe ruta Piața Independenței – Bulevardul Independenței – Pasajul Mihai Eminescu – Strada Anastasie Fătu – Strada Râpa Galbenă – Strada Gheorghe Lascăr va fi restricționată de:

  • vineri, 30 august 2024, ora 09:00, până sâmbătă, 31 august 2024, ora 06:00.

Raliul Iașului este o competiție oficială, recunoscută la nivel național, și se desfășoară sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv. Evenimentul beneficiază de susținerea Ministerului Sportului, Ministerului Afacerilor Interne și Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor. În acest an, Raliul Iașului se va desfășura în perioada 30 august – 1 septembrie și va aduna la start peste 60 de echipaje.

Organizatorii îi îndeamnă pe participanții la trafic să respecte indicațiile autorităților și să folosească rute alternative. Măsurile de restricționare a circulației au fost adoptate pentru a asigura siguranța publicului și a echipajelor participante. Locuitorii și vizitatorii orașului sunt rugați să fie atenți la semnalizările rutiere temporare și să planifice călătoriile în conformitate cu noile reglementări.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Doi tineri au ajuns la Spitalul Sf....
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Evaluarea activității IPJ . Inspectoratul de Poliție...
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

A crescut numărul cazurilor de infecții respiratorii...